Адобе ИнЦопи: Цена, карактеристике и преузимање

Адобе је познат по својим алатима за дизајн; Пхотосхоп, ИнДесигн, Фиреворкс, итд., али такође поседује један од најпопуларнијих формата докумената: ПДФ. Такође има одличан алат за сарадњу под називом ИнЦопи.

Адобе ИнЦопи

Адобе ИнЦопи

ИнЦопи је алатка за сарадњу, али за разлику од алата за сарадњу које ћете наћи у Гоогле документима или Мицрософт Ворд-у, ИнЦопи је алатка за ауторе текстова која им омогућава да раде заједно са дизајнерима. Замислите веб страницу која је у процесу дизајнирања; имаће и елементе дизајна и текст. Уместо да чекају да се једна ставка заврши или да раде независно један од другог, дизајнери и аутори текстова могу да сарађују на пројекту из својих апликација.

Адобе ИнЦопи функције

ИнЦопи има елементе за организовање текста и за одвајање од елемената дизајна.

Одвојите пасусе границама
Пронађите фонтове
Филтер фонтова
Додајте стил текста и помак тексту
Додајте слике и табеле
Додајте слику у табеле
Уредите табеле превлачењем и отпуштањем ставки
Управљајте бојама и креирајте узорке
Додајте везе у текст
Уклопи текст у предвиђено подручје/доступан простор
Можете одржавати галерију ставки, фотографија, табела, белешки итд. које желите да користите у документу и да им приступате кад год затреба
Постоји наменска алатка за белешке која вам омогућава да додате белешке у текст. Белешке се скупљају и шире и не заузимају простор у документу
Можете пратити промене које су направљене у документу
Можете да сарађујете са другима преко Адобе Цреативе Цлоуд-а
Има подршку за Мицрософт Ворд датотеке, тј. ДОЦКС и ДОЦ датотеке

Цост

Адобе ИнЦопи није бесплатно. То је, као и сви други Адобе производи, алат заснован на претплати, међутим, један је од најјефтинијих који су доступни. Можете добити претплату на ИнЦопи за 4,99 УСД месечно.

Са њим ћете имати приступ Адобе Цреативе Цлоуд-у, тако да не морате посебно да купујете претплату на њега.
Као и сви други Адобе производи, постоји бесплатна пробна верзија доступна за ИнЦопи. Можете га испробати бесплатно 7 дана након чега ћете морати да купите претплату на њега.

ИнЦопи кориснички интерфејс

ИнЦопи има прилично једноставан кориснички интерфејс. Познавање Пхотосхоп-а или ИнДесигн-а неће баш помоћи. Мораћете то да научите, али није компликовано. Такође је лаган. Ако радите као текстописац, мало је вероватно да ће ваш систем моћи да се носи са задацима који захтевају велике ресурсе, због чега је ИнЦопи направљен да ради на просечном систему.

Закључак

Ако морате да радите на копирању док је дизајн веб странице у току, ИнЦопи је одличан алат. Алат није нешто што треба користити ако не сарађујете на дизајну. То није рутински алат за писање и неће заменити процесор докумената.