Алат за планирање путева компаније Дефенсе Дривинг има листе песама, апликације и још много тога

Путовања могу бити изузетно забавна или могу бити изузетно мучна. Било који исход зависи од тога колико сте добро планирали путовање. Неки људи могу претпоставити да је лакше планирати путовање ако иду само одрасли, али то није нужно случај. Дефенсе Дривинг је корисна веб локација са алатком за планирање путовања која вам помаже да саставите музику, храну, игре и сигурносне потрепштине за путовање. Ако сте мислили да је ово начин да планирате путовање, тј. где ћете добити гориво, зауставити се да преноћите или користите купатило, онда ово није алат који тражите. Међутим, има наменски одељак „Апликације“ који наводи апликације управо за ту сврху.

Алат има пет картица; Храна, игре, апликације, музика и безбедност и свака ознака је сама по себи разумљива. Картица Музика је далеко најбоља коју, наравно, прати картица Апликације. Музика се састоји од спремних плејлиста са Спотифи-а и у овом тренутку има само три листе песама, тако да се надамо да ће додати још.

Картица Апликације је подељена на два одељка; услужни програми и игре. Оба одељка садрже апликације за Андроид и иОС. Услужне апликације које су тамо наведене помажу вам да пронађете места за јело и пуњење горива између осталог. Затим ту су картице Храна, Игре и Безбедност. Картица Игре садржи игре које можете да играте са својом групом без било ког уређаја који је укључен. Наведене су игре за одрасле и децу. Картица Храна наводи најчешће доступну храну коју можете понети са собом. Ове намирнице су заситне, лаке за складиштење, а планер путовања вам говори како да их чувате за путовање. На крају, ту је картица Безбедност која говори о неколико уобичајених и добро познатих ствари о томе како да останете безбедни када сте на путовању.

  10 апликација за све услуге стримовања на једном месту

Рећи да је планер путовања ограничен било би тачно. Са скоро свиме, од музике, хране, до савета о безбедности, алат не даје много савета или садржаја. Међутим, то вам даје основне ствари. Алат није лош за почетак планирања путовања и у најмању руку може послужити као контролна листа ствари које треба да имате пре него што кренете у авантуру.

Иако не могу да се сетим функције коју бих желео, дефинитивно бих могао да урадим са више садржаја и више листа за репродукцију. Одељак о храни такође може да побољша уз додатак одељка који може помоћи особама са алергијама на храну да одлуче шта могу да понесу са собом да грицкају.

Посетите Планер путовања одбрамбеном вожњом