Апликација за родитељску контролу ТимеАваи вам омогућава да управљате уређајем ваше деце [Android]

Када су рачунари први пут постали уобичајени, родитељи су нерадо дозволили својој деци да их користе, плашећи се чињенице да ће све своје време проводити играјући игрице или сурфујући интернетом. Данас паметни телефони имају исту лошу репутацију. Очигледно, деца данас имају мобилне уређаје са већом процесорском снагом него сва наша технологија из детињства заједно и представља забринутост за многе родитеље који нису сигурни како да обуздају употребу мобилних уређаја. ТимеАваи је нова Андроид апликација која има за циљ да ограничи употребу мобилних уређаја ваше деце и врати ту контролу у ваше руке. Бесплатна апликација нуди мноштво функција као што је праћење времена које ваша деца проводе у апликацијама, откривање њихове тренутне локације и даљинско закључавање и откључавање телефона.

ТимеАваи се може преузети са Гоогле Плаи продавнице и прво захтева да га активирате, а затим да се пријавите за ТимеАваи налог као родитељ и дете.

Пошто апликација обавља све своје функције на даљину преко интернета, мораћете да је инсталирате и на свој и на уређај вашег детета и такође се уверите да подржани уређај има активну интернет везу. Током регистрације, мораћете да наведете петоцифрени приступни код, који се очигледно користи за ограничавање употребе уређаја, као и за спречавање деинсталирања апликације са телефона. Можете додати до шест уређаја на бесплатан налог. Након тога, апликација представља мини водич, уводећи своје карактеристике и главне функције.

Већина ствари се, наравно, ради са родитељског уређаја. На пример, пријављивањем на родитељски телефон можете пратити колико времена ваше дете можда проводи на ИоуТубе-у или Снапцхату, а можете га чак и блокирати у одређеном временском периоду. Исто тако, можете подесити време у кревету или у школу, што аутоматски закључава уређај.

  Како поправити Валорант ФПС падове

Још једна сјајна функционалност је могућност ТимеАваи-а да вам омогући да пратите локације вашег детета на Гоогле мапама када је у покрету, преко њихових мобилних телефона. Штавише, добијате дневни резиме о томе колико су времена ваша деца провела на његовом/њеном уређају, као и о најпопуларнијим апликацијама које се свакодневно користе. ТимеАваи вам такође нуди да одмах закључате и откључате уређај. Ове радње се примењују тренутно и одговарајући уређај се може откључати само преко петоцифрених лозинки.

Све у свему, ТимеАваи је сигурно корисна апликација. Иако постоје друге сличне апликације на Гоогле Плаи-у, већина њих се или плаћа или нуди премиум функције за малу накнаду.

Инсталирајте ТимеАваи из Плаи продавнице