Апликација за узимање белешки заснована на покретима са текстом, фотографијом, гласовном белешком и подсетником

Апликације за вођење белешки су попут временских апликација; има доста и једног и другог. Нисам пронашао апликацију која прави белешке и говори вам временску прогнозу, али сам пронашао уредну малу апликацију за бележење која је заснована на покретима, покрива све основе које бисте желели у апликацији за бележење, укључујући белешке засноване на гласу и фотографијама, и синхронизује се са Дропбок-ом. КвицкНоте је бесплатна апликација подржана огласима и која вам омогућава да правите белешке. За верзију без огласа, преузмите про верзију апликације. Осим што вам омогућава да креирате текстуалне, фото и гласовне белешке, такође вам омогућава да креирате листе, постављате подсетнике за своје белешке, додајете поља за потврду на своје листе, мењате величину текста и још много тога.

Почињете са гомилом белешки које су инструкције и уче вас како да додате нову белешку и како да је избришете. Превуците удесно да бисте приказали опције. Додирните дугме плус за једноставну текстуалну белешку, дугме камере за коришћење фотографије, дугме листе за креирање листе и микрофон за снимање и чување гласовне белешке. Белешке се могу сортирати у фасцикле; превуците налево да бисте креирали нове фасцикле или прелазили између њих.

Када додирнете, држите и превучете белешку удесно, појављују се опције за копирање текста, означавање као омиљеног и постављање подсетника за белешку. Можете да преместите белешку у фасциклу, да је делите са другима и да јој приложите датотеке на свом уређају.

Подешавањима апликације се може приступити помоћу дугмета зупчаника на левој траци са опцијама. Овде можете да прилагодите изглед белешки према величини и боји текста и можете да подесите синхронизацију. КвицкНоте вам омогућава да синхронизујете белешке са Дропбок-ом, а такође и са Гоогле задацима. Белешке се могу сортирати по датуму и апликација се може подесити да отвара нову белешку за уређивање сваки пут када покренете апликацију. КвицкНоте подржава усправну и пејзажну оријентацију, али можете да га закључате тако да ће заменити подешавања вашег уређаја.

  Како променити домаћина састанка у Зоом-у

Апликација бојама означава белешке које сте означили као важне, а такође има и корпу за отпатке у којој се чувају избрисане белешке. Белешке се могу вратити или трајно избрисати. Корпи за отпатке и свим ставкама у њој може се приступити из одговарајуће опције на екрану Подешавања. Подржава енглески, холандски и шпански. Интерфејс је леп и уредан, тако да као што смо рекли, базе су заиста покривене. Нема грешака и ништа не треба.

Инсталирајте КвицкНоте из Гоогле Плаи продавнице

Инсталирајте КвицкНоте Про из Гоогле Плаи продавнице