Бамбус папир коначно постаје мулти-платформа и ми смо га искористили

Ако сте уметнички склони, одмах ћете препознати име Вацом-а, компаније која је стекла име преко дигиталних таблета за цртање. Упркос томе што нисам уметник, најдуже сам користио Вацом Бамбоо, јер је донео елемент лакоће и флуидности у писање, бележење, шкрабање и цртање на рачунару. ‘Бамбус’ је био назив који је дат њиховој уводној линији таблета за цртање. Када је свет почео да прелази на рачунарство на таблетима, био је логичан избор да се Бамбоо-овом жигу обезбеди флуидност у новом свету. Ово нам је донело Бамбоо Папер, веома популарну апликацију која је ексклузивна за иОС скоро 3 године. Међутим, сада се разматра лансирање на више платформи за „Киндле + Виндовс таблете + Андроид“ фаблете и таблете. Телефони – чак и уређаји са великим екраном – мораће да се задовоље Вацомовом апликацијом за дељење слика Бамбоо Лооп, пошто Папир није доступан свим корисницима мобилних уређаја. Дозволите нам да вас проведемо кроз како апликација функционише на Андроид Пхаблету (тестирано на Сони Кспериа З Ултра).

Идемо редом. Било би неправедно упоређивати Бамбус папир са Скитцх-ом. Иако постоје функционална преклапања, али Папер не би требало да буде платформа за напомене, дизајниран је да служи сврси комада папира на вашем уређају, па су стога неупоредиви. Да бисмо прославили лансирање, алати за цртање су доступни бесплатно. Апликација ће и даље бити доступна након истека бесплатног периода, само са ограниченим функцијама.

Бамбус папир је веома директан, бирате свеску, доделите јој боју по свом избору, бирате врсту линија у тој бележници (може се касније променити) и баците се на посао. Чим отворите свеску приметићете да можете да користите различите стилове оловака са подесивом дебљином, претпостављам да ће уметницима бити од користи да исписују основне концепте. Иако Вацом препоручује коришћење њихове оловке, моје искуство је остало прилично течно са оловком која није Вацом, у ствари, могао сам чак и прстом да користим без проблема. Одговор је био практично тренутан. Странице можете превлачити тако што ћете притиснути ивицу странице и превући у супротном смеру.

  Шта је бацкдоор и како спречити бацкдоор вирусне нападе?

Можете писати мастилом различитих боја, а можете чак и да увезете слику из своје галерије да бисте је записали. Опет, Скитцх је очигледно супериорна платформа за белешке, али вам неће недостајати превише ако сте на Бамбус папиру.

Када креирате своју белешку, можете да отпремите коначни резултат на услугу/платформу по вашем избору. Дакле, има шта да се каже о његовој практичности. Можете да правите белешке/означите слику и да је отпремите у Дропбок за даљу обраду или да је директно пошаљете некоме е-поштом.

Постоји неколико навика апликације које имају тенденцију да застаре, на пример, избор оловке није уклонио окно за избор, па сам морао да додирнем белешку, остављајући траг оловке, који сам морао да избришем/поништим, стварање непотребног додатног корака. Понекад превлачење између страница оставља сличне трагове на ивици странице. Ово се може приписати релативно мањем екрану на Кспериа З Ултра – ионако малом у поређењу са картицама – или би могао бити универзалан. Међутим, ово је мањи проблем, ни на који начин не крши договор. Заиста препоручујемо да ово држите са собом јер даје нову сврху и фаблетима и таблетима.

Преузмите Бамбоо Папер за своју платформу овде (бесплатно)