Безбедно, само за преглед, самоуништавајуће дељење датотека

Наизглед је кључно, с времена на време, разговарати о суштинском процесу заштите ваших осетљивих података. Раније смо разговарали о апликацијама које су дизајниране да вам помогну да безбедно делите датотеке на мрежи, али данас ћемо погледати још један унос у тој трци који комбинује Снапцхат као вештину са дељењем датотека у стилу Дропбок-а. Апликација се једноставно назива Дигифи и има за циљ да вам пружи најбезбедније решење за дељење датотека. Апликација то постиже добром методом уништавања датотека. То јест, уместо да примаоцу даје трајни приступ датотеци, он поставља временско ограничење од пошиљаоца и аутоматски покреће самоуништење.

Дигифи је сервис на више платформи који тренутно подржава Виндовс, Андроид, Мац и иОС. Омогућава вам да привремено делите датотеке, видите колико пута је поменута датотека отворена, као и да подесите колико дуго ће се приступ одобрити пре него што се самоуништи. Можете да делите било коју датотеку коју имате са Дигифи-ом, са свог мобилног уређаја, рачунара, па чак и Дропбок-а. Што се тиче дискова у облаку, он тренутно подржава само Дропбок, али чини се да ће додатне услуге као што су ОнеДриве (раније СкиДриве), Гоогле Дриве и Бок бити додати у будућности.

Када сам тестирао Дигифи на својој Виндовс машини, био сам прилично заинтригиран његовим дизајном. Апликација је толико сигурна да покреће засебно окружење када је отворите. То значи да не можете радити ниједан други задатак заједно, нити направити снимак екрана. Тако је, аутоматски онемогућава све апликације за снимке екрана које могу да раде у позадини.

  Како користити функцију ТРУНЦ у Екцел-у

На срећу, мој Галаки С4 је притекао у помоћ јер сам због ове рецензије морао да поставим неколико екрана. Укупан рад Дигифи-а је прилично једноставан. Прво ћете морати да креирате нови Дигифи налог и да га верификујете.

Када то учините, можете почети да шаљете и примате датотеке. Можете повезати свој Дропбок налог или делити датотеке које се чувају локално. У сваком случају, програм ради прилично лепо.

Након што изаберете датотеку, од вас се тражи да наведете адресу е-поште примаоца(а), време самоуништења, напишите опционалну поруку. Након тога кликните на Пошаљи и ваша датотека ће бити безбедно достављена на одредиште.

Предвиђени рачун(е) ће наравно морати да се региструје на Дигифи-у да би прегледао датотеку.

Дигифи је такође доступан као мобилна апликација која функционише на сличан начин као на десктопу. Андроид и иОС апликације изгледају идентично и подржавају исте функције на обе платформе.

Посетите Дигифи

Инсталирајте Дигифи из Гоогле Плаи продавнице

Инсталирајте Дигифи из Апп Сторе-а