Блокирајте све странице са Ратовима звезда


Издање Ратови звезда – Буђење силе је само неколико дана. У припреми за њега, обожаваоци франшизе, од којих неки нису рођени када су изашле епизоде ​​ИВ-ВИ, већ бирају одећу коју ће носити када оду да погледају филм, и брендирају скоро све што могу са Ратовима звезда лого да покаже њихову љубав. Ипак, после свог овог чекања и ишчекивања, била би штета да филм некоме поквари интернет. С обзиром да је овај филм једно од најишчекиванијих издања ове године, интернет ће га прегледавати и сецирати као луд, а то значи да ће бити скоро немогуће избећи спојлере осим ако не престанете да користите интернет у потпуности. Форце Блоцк: блокатор спојлера из Ратова звезда је проширење за Цхроме које ће блокирати спојлере из Ратова звезда за вас. Екстензија вас упозорава када се спремате да посетите страницу која потенцијално може да садржи спојлере филма. Када будете упозорени, можете да изаберете да ипак посетите страницу или да је затворите.

Инсталирајте Форце Блоцк: блокатор спојлера из Ратова звезда и посетите страницу која може да садржи спојлере за филм. Можете га испробати на страници Википедије за Ратове звезда (која може да садржи спојлере после петка, 18. децембра 2015.), или једноставно можете да потражите Стар Варс – Тхе Форце Авакенс на Гуглу.

Преклапање ће блокирати страницу. Ако кликнете на „Свеједно настави“, можете да пређете на страницу. Ако кликнете на „Немој убудуће блокирати ову страницу“, можете да додате страницу на белу листу и да је екстензија игнорише. Такође можете да уврстите сајтове на белу листу са иконе екстензије која је додата поред траке са УРЛ адресама (то су два светлосна мача) и да укључите/искључите екстензију са ње.

  6 начина да направите резервну копију и беспрекорно вратите ЛИНЕ податке

Инсталирајте Форце Блоцк: блокатор спојлера из Ратова звезда из Цхроме веб продавнице