Валлпапер Плус је комплетна апликација за уређивање слика за иОС [Jailbreak]

Да ли сте икада пронашли слику на мрежи која би била одлична позадина само ако бисте могли да исечете неколико пиксела са стране и можда јој мало промените величину? Ако је тако, вероватно је да на крају нисте користили поменуту слику као позадину осим ако немате добру апликацију за уређивање фотографија на свом телефону. Апликације за уређивање фотографија су веома популарне и оне добре су ретко бесплатне, али ако имате јаилбреак уређај, требало би да размислите о томе да испробате Валлпапер Плус. Апликација се може инсталирати из БигБосс спремишта и то је све што бисте икада могли пожелети у апликацији за уређивање фотографија. Првобитно замишљена да вам помогне да поправите слику како бисте је користили као позадину, ова апликација се може користити за скоро све потребе за уређивање фотографија; исецање, промена величине, додавање текста, играње тоном боје слике, додавање налепница и емотикона и још много тога.

Покрените апликацију и изаберите фотографију са свог фотоапарата или је снимите камером. Бићете више него упознати са ефектима боја и опцијама исецања које апликација подржава. Алат за исецање садржи унапред подешене величине тако да можете да добијете лепу квадратну слику за коришћење на Инстаграму. Могу се применити ефекти филтера, а осветљеност, контраст и нијанса се могу уређивати из опције Подешавање.

Ово су све опције са којима сте више него упознати јер су обично део најосновнијих апликација за уређивање слика. Праве карактеристике вредне пажње које вас терају да седнете и обратите пажњу су опције тонске кривуље и текста. Додирните опцију Тонецурве и превуците тачке на графикону који видите на екрану да бисте манипулисали тоновима боја.

  Како приступити медицинском ИД-у на иОС-у 8 у хитним случајевима

Алати за текст су такође прилично добри; можете додати текст у било којој величини, боји и изабрати из великог избора сјајних фонтова. Поравнање текста се такође може променити у складу са вашим потребама.

Остале опције за уређивање слика укључују алатку за промену величине, алатке за налепнице и емотиконе, иако су избори у оба прилично танки, и алати за ротирање и замућење и фокусирање.

Додирните Готово и слика ће бити додата у сопствену библиотеку апликације где морате да је ручно сачувате у ролну камере пре него што је можете користити као позадину или поделити на Инстаграму. Да ли сам споменуо да апликацију можете користити за било коју слику коју желите и да је бесплатна? Испробајте и сумњам да ћете икада поново пожелети да испробате другу апликацију за уређивање слика.