Вежбајте јавни говор на виртуелној позорници са симулираном публиком [Android]


Јавно говорење је застрашујуће и много пре него што устанете да говорите пред људима, сакате вас анксиозност да то морате да урадите. Искусни говорници ће вам дати различите савете; вежбајте испред огледала, замислите себе како разговарате са публиком која је дошла да вас чује како говорите у њиховим рођенданским оделима, жвакате жваку, итд. виртуелна позорница. Публиц Спеакинг фор Цардбоард је Андроид апликација коју можете да користите са својим ВР слушалицама да симулирате бину или конференцијску салу да бисте вежбали презентацију или говор. Апликација је намењена да ради са Гоогле Цардбоард-ом, али ће добро функционисати са било којом другом ВР слушалице.

Мала реч опреза овде; апликација је преглед програмера тако да не функционише све. Можете се пријавити да будете обавештени када стабилна апликација изађе са функцијама за отпремање сопствених слајдова када представљате. За сада имате виртуелну публику. Једноставно покрените апликацију и уметните телефон у ВР слушалице. Користите алатку за навигацију на екрану и покрете главе да бисте изабрали једно од два окружења. Када први пут уђете у окружење, имаћете опцију да искључите анимирану публику. Ако одлучите да то не урадите, опција ће нестати након неког времена и не постоји начин да је вратите без поновног покретања симулације.

Почните да говорите. Соба ће вас започети са малом публиком која ће се прилично често врпољити. Тада ће се напунити. Са укљученим ВР слушалицама, почните да вежбате. Слободни сте да се крећете по својој ‘бини’ док причате.

  Како да направите клизач слике са ЈаваСцрипт-ом да бисте побољшали своју веб локацију

Концепт је свакако одличан и показује како је ВР више од још једне платформе за игре.

Преузмите Публиц Спеакинг за Цардбоард из Гоогле Плаи продавнице