Воралент Антелопе Оптимизујте ЈПЕГ и ПНГ-ове на велико, избришите ЕКСИФ податке

Када сачувате датотеку слике, лако је прихватити подразумевана подешавања слике и кликнути на Датотека > Сачувај да бисте добили оно што је фабрички подешено. Али то вероватно значи да ћете увек користити исту компресију датотеке, и осим ако ово нисте подесили на оптималан ниво, ваше коначне слике би могле да буду десет пута веће него што би требало. На срећу, оптимизација слике није необичан концепт и разне апликације вам омогућавају да компримујете величину слика. Али рад са више слика такође може бити досадан. Ако је ово проблем са којим се често суочавате, Воралент Антелопе је прелепа Виндовс апликација која покушава да поједностави овај процес омогућавајући вам да оптимизујете ЈПЕГ и ПНГ датотеке у групи. Поседује једноставну употребу превлачења и испуштања, омогућавајући вам да лако додате слике у апликацију и оптимизујете их за кратко време.

Елегантан интерфејс Воралент Антелопе је лак за навигацију. Када се покрене, можете да га усмерите на избор слика (ПНГ и ЈПЕГ, два формата која подржавају), и може их брзо поново компресовати уз подешавање нижег квалитета. Слике се могу додати једноставним превлачењем и испуштањем. Када се једном дода у апликацију, приказује неке релевантне информације о слици о ставци као што су назив датотеке, формат, величина и путања. Када се слика компримује, нова величина и делта вредности се такође приказују. Да бисте компримовали слику, можете притиснути велико дугме за репродукцију у горњем левом углу.

Генерално, када тражите начин да компримујете слику(е) помоћу софтвера треће стране, потребна вам је већа контрола над излазом. И на срећу, Воралент Антелопе’с не разочарава у овом погледу. Његов мени са бочне траке садржи мноштво опција које вам омогућавају да одредите ниво оптимизације како вам одговара. Постоји опција да, на пример, „Уклоните Екиф податке“ са слике.

  Листа Гоогле производа релевантних за ваше пословање

Још једна значајна карактеристика је да су подешавања оптимизације за ПНГ и ЈПЕГ обезбеђена одвојено, што значи да можете радити са обе врсте слика и истовремено их компресовати. За ЈПЕГ, такође можете укључити ‘Режим са губитком’ за додатно смањење величине.

Једини проблем са којим сам се суочио када сам користио Антилопу је да се мењају оригиналне слике. Иако пружа опцију за генерисање резервне копије оригиналних слика као БАК датотеке, ова опција ми није радила када сам тестирао програм.

Воралент Антилопе ради на Виндовс КСП, Виндовс Виста, Виндовс 7 и Виндовс 8.

Преузмите Воралент Антилопе