Вордс МисхМасх доноси загонетке за проналажење речи на врхове ваших прстију [Android]

За љубитеље слагалица са речима, опција у Гоогле Плаи продавници не недостаје. Вордс МисхМасх, креиран од стране Магма Мобиле, је новајлија у граду који ми се чини прилично пријатним у сваком погледу. У суштини, игра тражи од вас да пронађете скривене речи у блоковима слова да бисте зарадили бодове у 2 различита режима тежине. Ваш циљ? Пронађите и означите све ове речи скривене унутар мреже абецеда што је брже могуће. Игра има пристојан визуелни приказ и ради подједнако добро на свим Андроид хардверима, укључујући паметне телефоне и таблете.

Када притиснете ‘Плаи’ на главном екрану, Вордс МисхМасх вам даје опцију да бирате између нормалног и тешког режима. Последњи ниво тежине вам није доступан да се окушате са њим, што значи да морате да играте кроз лакши ниво да бисте дошли до изазовнијег. Такође можете да промените кориснички језик као и да укључите звук у игри са екрана подешавања игре.

Стварна игра се састоји од 8 к 8 мрежасте табле испуњене насумичним енглеским алфабетима. Да бисте завршили ниво, морате пронаћи све скривене речи приказане изнад тако што ћете их мапирати у исправном правцу на мрежи абецеда. Да бисте формирали нову реч, на пример, све што треба да урадите је да превучете прстом преко абецеде од једног краја до другог у хоризонталном, вертикалном или дијагоналном правцу. На пример, ако желите да формирате реч ‘Глас’ из збрканог блока, мораћете да додирнете слово В, а затим идите скроз према С у мрежи док ваше последње слово не буде истакнуто као потпуно.

  Шта је ДЛЦ у видео играма?

Такође можете да користите три различита трага у игри да бисте учинили загонетке читљивијим и брже за решавање. На пример, додиром на опцију првог трага са леве стране истиче се прво слово од три речи које се могу обликовати. Иако морате имати на уму да се ови трагови могу користити само одређени број пута и да ћете морати да се дисциплинујете да их користите само када не видите излаз.

Оно што сам мислио да је најбоља карактеристика ове игре је њен једноставан дизајн. За разлику од већине других укрштених речи доступних за Андроид, загонетке у Вордс МисхМасх-у користе генеричке трагове које свака особа која говори енглески може лако да реши. Једино упозорење са Вордс МисхМасх-ом је да не приказује никакво одбројавање у вези са укупним временом које вам је потребно да решите тренутну загонетку. Али осим тога, то је заиста одлична игра за пробати.

Вордс МисхМасх је доступан у Гоогле Плаи продавници и компатибилан је са уређајима који користе Андроид 2.3 и новији.

Инсталирајте Вордс МисхМасх из Плаи продавнице