Вратите иОС 9.1 Бета на званичну верзију иОС 9

Аппле је учинио иОС 9 (и касније иОС 9.1) бета јавном за свако тестирање. Више нисте били ограничени на то да вам је потребан налог програмера код Аппле-а да бисте испробали предстојећу верзију иОС-а и многи људи су морали да прегледају оперативни систем пре тога. Ипак, данас је иОС дан и иОС 9 је пуштен на стабилан канал. Док ово читате, небројени корисници преузимају и надограђују на њега (док ће други чекати док не изађе из затвора). Ако сте испробали иОС 9 или иОС 9.1 бета, можда се питате како да добијете стабилно и коначно издање иОС-а 9 на свом уређају. Ево упутства.

Корак 1: Отворите иТунес и проверите да ли имате најновију верзију. Док сте већ код тога, уверите се да кабл за пуњење није оштећен јер покушавамо да избегнемо грешке узроковане неисправним кабловима или застарелим иТунес-ом.

Корак 2: На вашем иПхоне-у идите на Подешавања>иЦлоуд и онемогућите Финд ми иПхоне.

Корак 3. Отворите иТунес на радној површини и повежите свој уређај.

Корак 4: Ставите свој уређај у режим враћања. Да бисте то урадили, држите дугме за напајање и почетак док не видите Аппле лого. Када видите лого, отпустите дугме за напајање, али наставите да притискате дугме за почетак док на екрану не видите познати екран за повезивање са иТунес-ом.

Корак 5: Када иТунес открије телефон у режиму опоравка, даће вам опцију да вратите телефон или га ажурирате. Кликните на дугме ‘Ажурирај’.

Корак 6: Прихватите услове коришћења за иОС 9

  Како креирати безимене фасцикле на иОС-у

Корак 7: Док чекате да се иОС 9 преузме преко иТунес-а, направите пицу са танком кором. (Ваш телефон може изаћи из режима опоравка и ако то уради, једноставно га вратите у режим опоравка након што преузме иОС 9. Повежите га са рачунаром и пратите кораке 5 и даље прескачући корак 7).

Корак 8: Када се иОС 9 преузме, иТунес ће ажурирати телефон и инсталирати најновију стабилну верзију оперативног система

Корак 9: иПхоне ће се надоградити као и обично. Када се то заврши, од вас ће се тражити да откључате уређај са текстом клизача који гласи „Превуците за надоградњу“. То је све што је потребно.