Где емитовати ХГТВ након што пресечете кабл

Ако се бавите преуређењем или реновирањем куће, вероватно сте већ опседнути ХГТВ-ом. Без кабла, међутим, може изгледати као да морате да живите без тог канала. Међутим, ове услуге ће се побринути да и даље можете уживати у задовољству у свом дому.

ХГТВ веб локација и апликација

ХГТВ има веб локацију и апликацију под називом ХГТВ Го (иПхоне/Андроид), што вам омогућава да уживате у његовом садржају. Нажалост, мораћете да повежете свог ТВ провајдера да бисте добили приступ свему што нуди мрежа. Са заостатком старих епизода, као и са оним што је сада уживо, можете пратити своје омиљене емисије о изградњи куће.

Пхило

За приступ већем броју канала без губитка новца, Пхило је одличан избор за ТВ садржај уживо. Постоји преко 50 канала у којима можете уживати уз ову услугу, све за само 20 долара месечно. Ово укључује канале као што су ХГТВ, Дисцовери Цханнел и Хистори Цханнел, што значи да је садржај доступан свима.

Хулу ТВ уживо

Ако желите да уживате у свим садржајима Хулу може да понуди док добијате ТВ уживо, онда је ово савршена опција за вас. Уз Хулу оригинале, популарне емисије попут Греи’с Анатоми и приступ каналима уживо као што је ХГТВ, цена претплате од 55 долара месечно има мало смисла.

Слинг ТВ

Слинг ТВ је још једна јефтина опција ако не желите да трошите много новца сваког месеца. Услуга стриминга нуди 50 или више канала, у зависности од вашег подручја, за 30 долара месечно.

фубоТВ

Још једна добра услуга коју можете изабрати за ваше потребе за ТВ стриминг уживо је фубоТВ. Почевши од 60 долара месечно, добијате приступ за 100 или више канала са приступом на три екрана и могућношћу ДВР-а. Нуди бесплатну пробну верзију од седам дана, тако да можете бити сигурни да има све канале који су вам потребни.

Уз разне услуге које ће вам омогућити приступ свим садржајима ХГТВ-а, нећете морати да бринете да ћете пропустити било коју од својих емисија. Можете гледати како Хилари Фар покушава да убеди породицу да воли свој новоуређени дом, док Дејвид Висентин покушава да им пронађе савршени нови дом на Лове Ит ор Лист Ит.

Која год емисија зове ваше име, наставићете да видите сваки тренутак уз једну од ових одличних услуга без потребе да плаћате скуп рачун за кабловску.