ГрапхиТабс приказује прозоре и картице у изгледу стабла ради бољег управљања [Chrome]

Екстензије за управљање картицама се обично фокусирају на пребацивање између картица и прозора или њихово груписање и обележавање. Да не кажем да ово није оно што је потребно корисницима, али сам лично увек сматрао да нису довољно добро решили проблем, са неколико изузетака. ГрапхиТабс је додатак за Цхроме који другачије управља картицама. Замислите структуру попут дрвета за своје картице са сваком граном која вам показује путању која вас је довела тамо. Можете лако да видите које су картице отворене у прозору и родитељску картицу сваке картице. Можете одабрати картицу и пребацити се на њу, затворити је или суспендовати.

Једном инсталиран, ГрапхиТабс додаје Г дугме поред УРЛ траке. Кликните на њега да бисте покренули ГрапхиТабс на новој картици. Треба да га отворите само једном. Сваки следећи пут када кликнете на дугме, оно ће се пребацити на већ отворену картицу.

Сама картица приказује изглед стабла свих ваших картица. Прозори су прописно идентификовани са речју ‘Прозор’ која се појављује испред њих и насловом активне/изабране картице која се користи као име тог прозора. Све остале картице се отварају у том прозору, гранају се из њега. Када кликнете на картицу, она је изабрана и истовремено је истакнута путања којом сте отворили ту картицу. Са изабраном картицом, можете је отворити (прећи на њу), затворити је, суспендовати је и вратити је ако је суспендована.

На врху можете видети кратку статистику колико је картица и прозора тренутно отворено и колико картица је тренутно суспендовано. Екстензија такође подржава траку за претрагу коју можете да користите за претрагу отворених картица. Икона француског кључа је дугме за ресетовање које враћа стање екстензије на нулу. Све картице које сте можда суспендовали се настављају када се ресетују, међутим, у том процесу не губите ниједну картицу или прозор. Ресетује се проширење, а не ваша сесија прегледања или прегледач.

  Поправи Хулу код грешке 2 975

Мало је остало жеље са овим проширењем. Визуелни приказ картица је одличан; добро је изведен, исправно функционише и уредно је дизајниран тако да се елементи не преклапају. Екстензија ће у будућности додати функцију која вам омогућава да контролишете и друге претраживаче, иако претпостављам да ће програмери морати да издају додатак/проширење за сваки одговарајући претраживач који желе да подрже. Функција обележавања је такође у току тако да можете да сачувате картице са ГрапхиТабс-а.

Инсталирајте ГрапхиТабс из Цхроме веб продавнице