Групишите све поруке у пријемном сандучету према пошиљаоцу и блокирајте е-пошту


Клијенти е-поште нису нешто што мењамо сваки други месец. Када се упознамо са одређеном апликацијом за е-пошту, вероватно ћемо је користити с предрасудама. Нове апликације за е-пошту тешко се појављују осим ако не нуде нешто јединствено другачије. Унибок је клијент е-поште који нуди груписање е-поште према примаоцима. То није исто груписање конверзација које видите у Гмаил-у где су све поруке е-поште у нити груписане заједно. Уместо тога, груписаће све поруке е-поште које је послала иста особа у једну, без обзира на тему. Унибок је доступан на ОС Кс већ више од годину дана, али иОС верзија апликације је управо лансирана и бесплатна је. Апликација је богата функцијама као и сваки клијент за е-пошту, али удица је у томе како сортира е-пошту за вас.

Унибок је пуноправни клијент е-поште и ако вам се свиђа како сортира вашу е-пошту, може да замени апликацију Гмаил или Маил на вашем иПхоне-у. Можете повезати било коју врсту налога е-поште са апликацијом. Даје вам могућност да га повежете аутоматски или ручно. Аутоматски режим ће открити подешавања за вашу е-пошту, а ручни режим ће вам омогућити да их сами унесете. Када се пријавите на свој налог е-поште, апликацији ће требати мало времена да среди вашу е-пошту уместо вас. Када то завршите, посетите пријемно сандуче да бисте видели све поруке које је послао један прималац.

Као што је раније поменуто, апликација блокира пикселе за праћење у е-порукама. Ово су у основи невидљиве слике које неки људи (углавном трговци и менаџери огласа) додају у е-пошту да би пратили да ли су отворене или не. Унибок вам омогућава да их блокирате у подешавањима у оквиру Приватност.

  Комплетан водич и ресурси за учење

Унибок подржава више налога, омогућава вам да конфигуришете потпис, креирате групе, омогућава вам да конфигуришете радње превлачења, па чак има и независну контролу величине текста.

Да будемо поштени, Унибок неће заменити моју апликацију за е-пошту (апликацију Гмаил), али видим себе како је користим повремено када се укаже потреба.

Инсталирајте Унибок из Апп Сторе-а