Делите линкове песама и дајте корисницима избор да слушају на ИоуТубе-у, иТунес-у, Спотифи-у, Гоогле Плаи музици или Деезер-у

Делимо песме са пријатељима на много различитих начина. Можемо их објавити на друштвеним мрежама и поделити преко многих апликација за размену порука које користимо да бисмо остали у контакту са пријатељима и породицом. СонгЛинк је апликација за генерисање УРЛ-ова која је направљена управо за ту сврху. Апликација генерише везе ка песмама и када се оне отворе, прималац се пита која од пет подржаних апликација, иТунес, Гоогле Плаи музика, Спотифи, ИоуТубе или Деезер, жели да отвори песму. Прималац треба само да подеси једном и од тог тренутка па надаље, све везе песама које генеришете из СонгЛинк-а ће се отворити у тој апликацији за тог одређеног корисника.

Посетите СонгЛинк и потражите песму коју желите да поделите. Изаберите песму са листе у падајућем менију и сачекајте да генерише везу.

Копирајте везу у међуспремник или је поделите на друштвеним мрежама или путем е-поште.

Када прималац отвори везу, биће упитан у којој апликацији жели да отвори песму. Ваш прималац тада може да подеси жељену апликацију коју жели да користи и следећи пут када делите песму преко везе генерисане на СонгЛинк-у, запамтиће њихову жељену апликацију.

СонгЛинк се ослања на колачиће да би запамтио жељене поставке, што није велика ствар ако га користите са десктопа, али може бити непријатно ако га користите на мобилном уређају. За мобилне уређаје, подешавања морају бити подешена појединачно у било којој апликацији која подржава претраживач. Ако је ваш прималац примио СонгЛинк везу од вас на Фацебоок Мессенгер-у и изабрао иТунес као жељену апликацију за слушање песме, мораће поново да подеси жељену опцију ако од вас добије још једну везу на Вхатсапп-у. Ако икада пожелите да ресетујете подешавања СонгЛинк-а, једноставно додирните/кликните на Преференцес да бисте их изменили.

  8 најбољих онлајн алата за избацивање воде и прашине са вашег телефона📲звучника

Уз то, ако делите много музике на друштвеним медијима, СонгЛинк је прилично одлична веб апликација за коришћење.

Посетите СонгЛинк