Диснеи Плус се не учитава? Ево како да решите Диснеи Плус проблеме са баферовањем

Дизни поседује неке од најпопуларнијих филмских и ТВ наслова. Недавно је покренуо сопствену услугу стриминга под називом Диснеи Плус. С обзиром на његов импресиван каталог наслова, није лоша услуга за претплату. Услуга се може користити из веб претраживача на радној површини, наменских мобилних апликација и изворних апликација за паметне телевизоре.

Диснеи Плус се не учитава?

Диснеи Плус нуди ХД стримовање слично као и други сервиси за стриминг на мрежи (Нетфлик, Хулу, ЦБС). Такође нуди стандардне или ниже резолуције за репродукцију садржаја ако вам је интернет спор.

Квалитет стрима није одређен вашим планом, тако да би требало да будете у могућности да стримујете у најбољем квалитету који ваш интернет може да подржи.

Решите проблеме са баферовањем Диснеи Плус

Ако покушавате да гледате Диснеи Плус, а он се непрекидно баферује, испробајте исправке у наставку.

1. Покрените тест брзине

Проверите брзину интернета. Може бити спор или пинг може бити изузетно висок, што ће вас спречити да стримујете Диснеи Плус.

Посетите Тест брзине.
Кликните на Иди.
Проверите пинг и брзину.

Ако вам је интернет спор, проверите шта га можда вуче и поправите то.

2. Поново покрените рутер

Ако је ваша брзина интернета добра или прилично добра, покушајте да поново покренете рутер.

Притисните и држите дугме за напајање на рутеру 20 секунди.
Отпустите дугме.
Сачекајте 20 секунди.
Притисните дугме за напајање да бисте поново укључили рутер.
Започните стримовање.

3. Проверите друге уређаје и преузимања

Ако имате друге уређаје повезане на исту мрежу, а сви они активно користе везу, са њима ћете делити пропусни опсег. Уверите се да се пропусни опсег не троши до те мере да не можете глатко да стримујете. Искључите све друге уређаје и проверите да ли Диснеи Плус почиње да стримује. Ако јесте, имате проблем са пропусним опсегом који морате да решите.

4. Поново покрените/поново отворите Диснеи Плус

Покушајте поново да покренете апликацију Диснеи Плус. Садржај се можда не учитава због грешке у апликацији или вашем прегледачу.

Да бисте затворили апликацију на мобилном уређају;

На Андроид-у, додирните дугме за више задатака, а затим додирните дугме за затварање у прозору апликације.
На иОС-у, превуците нагоре и налево од дна екрана, а затим превуците прстом нагоре у апликацији Диснеи Плус.

Да бисте затворили Диснеи Плус на радној површини, затворите претраживач.

5. Разговарајте са својим ИСП-ом о стримингу медија

ИСП-ови понекад смањују медијски саобраћај како би спречили преоптерећење њиховог пропусног опсега и да би клијентима наплатили више за план стримовања. Разговарајте са својим ИСП-ом и питајте га да ли онемогућавају услуге стримовања медија. Ако то ураде, можда ћете морати да надоградите свој план да бисте стримовали Диснеи Плус.

Закључак

Диснеи Плус никако није нестабилна услуга која није у стању да обради велики број корисника. Ако користите ВПН са услугом, то може да узрокује проблеме са стримингом, али ван тога, и ван проблема са интернетом, нема разлога да не бисте могли да стримујете без икаквих проблема.