Добијте брзу претрагу и избор фасцикли када сачувате обележивач [Chrome]

Недавно сам почистио фантастичан неред који су били моји обележивачи и од тада покушавам да их одржавам чистима. У том настојању, додао сам много нових фасцикли са најчуднијим именима само да бих знао које везе сам сачувао до њих када погледам траку са обележивачима за месец дана од сада. Проблем је у томе што сам, када сам први пут организовао своје обележиваче, могао да сортирам фасцикле по имену. Менаџер обележивача, а потом и трака са обележивачима, не сортирају аутоматски нове фасцикле према истој конвенцији, тако да се сви нови фолдери које сам додао не појављују без редоследа. Ово је проблематично јер не могу лако да пронађем праву фасциклу са (веома) дугачке листе фасцикли које сам направио, због чега је Фаст Боокмарк моја нова омиљена екстензија за Цхроме. Омогућава ми да тражим фасциклу у мојим обележивачима и филтрира резултате док их куцам. За разлику од отварања дугачке листе фасцикли, могу да их тражим.

Брзи обележивач додаје дугме поред траке са УРЛ адресама и мораћете да га користите уместо обичног дугмета за обележавање. Још увек можете да измените наслов обележивача који чувате (то није нешто што ја радим, мада сам сигуран да ћу касније пожалити).

Када пронађете везу за обележавање, кликните на дугме и у поље ‘Фолдер’ почните да куцате име фасцикле у коју желите да сачувате везу. Ако не можете да се сетите имена, још увек можете ручно да претражите листу из овог истог падајућег менија. Кликните на „Пошаљи“ након што сте изабрали фасциклу и уредили наслов.

  Како направити фото колаж на Мац-у

Моја једина ствар са овом екстензијом је да ако желим да додам нову фасциклу, нешто што морам да урадим с времена на време, не могу да користим ово проширење да то урадим. Морам да мењам коришћење подразумеваног дугмета обележивача и дугмета обележивача проширења у складу са ситуацијом.

Фаст Боокмарк претражује фасцикле довољно брзо да оправда своје име, али сам разочаран што проширење не дозвољава корисницима да додају и ознаке. То је проблем који имам са већином екстензија за обележавање, тј. никада нису комплетан пакет. Чак вам и подразумевана функција обележивача не дозвољава додавање ознака. Не само да то значи да ми треба инсталирано још једно проширење да бих обавио тај посао, већ и да је укључено више корака приликом додавања обележивача. Упркос томе, Фаст Боокмарк добија стално место у мом претраживачу.

Инсталирајте брзи обележивач из Цхроме веб продавнице