Додајте белешке у е-поруку или нит разговора [Chrome]


То што морате да прелетите цео разговор путем е-поште да бисте пронашли важне информације је губљење времена. Да смо живели у свету где је комуникација била усавршена наука, можда би е-поштом било много лакше управљати, али пошто живимо у свету лоших тема е-поште, важне информације су распоређене у дугим разговорима е-поште. Оно што би помогло у овом случају је напомена коју можемо редовно ажурирати да би нам дала најважније тачке разговора сваки пут када отворимо ту нит. Белешке за Гмаил је проширење за Цхроме које вам омогућава да правите белешке у Гмаил-у. Можете да састављате белешке за себе и да их закачите у пријемно сандуче тако да их видите сваки пут када отворите имејл. Алтернативно, можете додати белешку у е-поруку или у целу нит. Белешке се појављују уз нит или имејл, што их чини лакшим за праћење. Такође можете поставити подсетник за белешке које креирате.

Једном инсталиран, Нотес за Гмаил додаје икону Гмаил-а поред везе вашег Гоогле Плус профила. Мораћете да дозволите проширењу да приступи вашим имејловима итд. пре него што почнете да га користите. Када се подеси, видећете дугме за додавање белешке у пријемном сандучету и када отворите нит е-поште.

Кликните на дугме Додај напомену да бисте додали белешку у е-пошту или кликните на Додај белешку о нити да бисте додали једну белешку за целу нит. Уређивач белешки подржава основно уређивање и белешка се може закачити на врх е-поште или на врх пријемног сандучета. Када се закачи у пријемно сандуче, предмет е-поште се аутоматски додаје.

  Како да ажурирате своје модове за „Симс 4“.

Подсетник се може подесити за сваку белешку коју креирате или ако не желите да додате белешку у е-пошту, али желите да креирате подсетник на било који начин, отворите имејл и кликните на дугме календара поред дугмета Још. Унесите опис и подесите датум и време за подсетник.

Екстензија добро функционише и ја сам лично тражио начин да додам белешке у е-пошту тако да белешка буде ту када је отворим дајући јој контекст, а Белешке за ГМаил управо то раде. Постоји мања грешка или би можда било прикладније назвати то превидом. Када се белешка за имејл први пут састави, постоји опција да је закачите на врх или да је закачите у пријемно сандуче. Једном када је белешка сачувана и опција пин-а се поново погледа преласком курсора преко белешке, опција пин вам омогућава да закачите белешку само на врх е-поште, али не и у пријемно сандуче. Поред ове мале мане, проширење добро функционише.

Инсталирајте белешке за Гмаил из Цхроме веб продавнице