Додајте датотеке у Зип архиву и делите их путем е-поште или иМессаге-а [iOS]


Компримована датотека је један од најефикаснијих начина за слање датотека. Компримована датотека не само да пружа један контејнер за више датотека, већ и смањује величину што је више могуће. Нажалост, зиповање датотека на мобилном уређају није лако, а ако користите иПхоне, то је готово нечувено. Бундлер је бесплатна иОС апликација која настоји да реши тај проблем. Омогућава вам да додате датотеке са свог уређаја у зип архиву и делите их путем е-поште или иМессагес-а. Апликација није без својих ограничења, на пример, не можете да додате датотеку из апликација Гоогле диск или Дропбок у Бундлер, али можете да их додате са свог фотоапарата или било које апликације која вам омогућава да сачувате датотеке на свом уређају, а не у облаку складиште. Апликација спаја датотеке у датотеку са БНДЛ екстензијом која се мора променити у ЗИП пре него што прималац може да их издвоји и прегледа на радној површини.

Инсталирајте Бундлер на свој телефон, а затим идите на апликацију Фотографије. Изаберите слику коју желите да додате у зиповану архиву и додирните дугме за дељење. У горњем реду који наводи апликације са којима можете да делите слику, додирните Бундлер. Ако га не видите, додирните дугме „Још“ и омогућите га. Након што додирнете Бундлер, од вас ће бити затражено да изаберете пакет у који ћете додати датотеку. Пакет је у основи компримована архива у коју ће бити додати ваше датотеке. Додирните опцију „Изаберите пакет“ и изаберите постојећи пакет или креирајте нови. Датотеци такође можете дати име. Додирните „Објави“, а затим поновите за све слике које желите да додате у скуп.

  Како да користите Цанва магични дизајн да своје идеје претворите у стварност

Након што додате све датотеке које желите у свој пакет, отворите саму апликацију. Видећете да се ваши пакети појављују овде на листи. Додирните дугме за дељење на врху скупа који желите да делите и изаберите или своју подразумевану апликацију за е-пошту или иМессагес да бисте делили пакет. Ако делите пакет преко иМессагес-а и ваш прималац га види на свом иПхоне-у, и њему ће бити потребна Бундлер апликација инсталирана на њиховом уређају да би прегледала датотеке. Дељење и гледање датотека путем е-поште је много једноставније; прималац ће морати да промени екстензију из БУНДЛ у ЗИП и тада ће моћи да види датотеке у њему.

Бундлер је тренутно незгодан за коришћење, али вам и даље омогућава да зипујете датотеке и пошаљете их е-поштом са свог телефона. Програмери раде на Мац апликацији како би олакшали преглед датотека на радној површини и можемо се надати да ће одлучити да ураде исто за Виндовс. Концепт апликације је одличан и ако процес буде поједностављен, ова апликација би постала незаобилазна за свакога ко ради у покрету. Могућност додавања датотеке примљене путем е-поште у пакет би била више него добродошла.

Инсталирајте Бундлер из Апп Сторе-а