Додајте дугме „И’м Феелинг Луцки“ на ИоуТубе траку за претрагу [Chrome]


Гоогле-ово дугме „И’м Феелинг Луцки“ се не користи много. На већину ствари на које просечна особа Гугл не одговори већ првим резултатима претраге. У случају да посећујете популарну веб локацију као што је Аппле, Амазон или ИоуТубе, већ знате њену УРЛ адресу и не морате је гуглати. Исто се не може рећи за видео снимке на Јутјубу. Рецимо да сте желели да погледате музички спот за најновији сингл који је објавио ваш омиљени извођач. Наравно да бисте то тражили на Јутјубу. Први резултат ће бити видео који је објавио званични канал на који ћете кликнути да бисте погледали. Иоутубе Осећам се срећно је проширење за Цхроме које вам штеди неколико кликова и додаје дугме „Осећам се срећно“ поред траке за претрагу на ИоуТубе-у. Све што треба да урадите је да унесете назив видео снимка који тражите и кликнете на њега да бисте отишли ​​на први резултат претраге.

Једном инсталирано, дугме „И’м феел Луцки“ се додаје поред траке за претрагу и дугмета у интерфејсу ИоуТубе-а. Када унесете назив видео снимка који тражите, кликните на дугме и бићете преусмерени на први видео који би се појавио у резултатима претраге.

Екстензија је најкориснија када тражите видео записе објављене на званичним каналима. Корисно је када је у питању проналажење вести, трејлера за филмове, музичких спотова, па чак и видео снимака популарних видео серија, као што је чувена серија ‘Све није у реду’ компаније ЦинемаСинс.

  Свака Скипе пречица на тастатури и како их користити

За нејасније видео снимке, оне у којима је тешко пронаћи ко је оригинални отпремалац (пример; све што је постало вирално и има бебу у њему), мораћете да прелетите резултате на страници резултата претраге.

Инсталирајте Иоутубе. Осећам се срећним због Цхроме-а