Додајте канал са видео снимцима у тренду на Цхромецаст [Android]


Можете се претплатити на канале као што је ХБО Го или емитовати своје омиљене емисије са Нетфлик-а на Цхромецаст. Чудно је да ИоуТубе апликација која има одличну подршку за Цхромецаст нема функцију која би вам омогућила да гледате све популарне видео снимке и све недавно отпремљене видео снимке са канала на које сте се претплатили на свом ТВ-у. Углавном морате ручно да креирате листу за репродукцију видео записа које желите да гледате и чини се да не постоји концепт личног канала. Трендинг Видеос Цаст је бесплатна Андроид апликација која ће аутоматски пронаћи видео записе у тренду и видео записе са р/видеа и емитовати их на ваш ТВ.

Отворите Видеос Цаст у тренду и повежите га са Цхромецаст-ом. Када се повежете, апликација ће учитати сав доступан садржај који можете да гледате. Постоји одељак за насумичне видео снимке, комедије, где изгледа да већина видео снимака долази са ЦомедиЦентрал-а и р/видео. Додирните дугме за репродукцију на видео снимку да бисте почели да гледате или додирните дугме плус да бисте видео додали у ред чекања.

Трендинг Видеос Цаст је негде између добре идеје и рада у току. Концептуално, било би далеко боље када би се могао повезати са корисниковим ИоуТубе налогом и аутоматски пуштати најновији садржај који је отпремљен са канала које корисник прати. Уместо тога, ослања се на оно што је у тренду и на неке од популарнијих извора видео снимака у тренду да би вам пружио нешто за гледање. Такође захтева од корисника да бира видео записе уместо да само пушта све видео записе из одређеног извора.

  Креирање система дијалога у Годоу помоћу ГДСцрипт-а

Апликација греши и потребно је неколико покушаја да се повеже са Цхромецаст-ом. Интерфејс не показује никакве индикације који видео се репродукује или да ли се неки уопште репродукује и потребно му је побољшање. Уз то, то је и даље један од јединственијих концепата што се тиче Цхромецаст апликација, па се надамо да ће га програмер побољшати.

Инсталирајте популарне видео снимке из Гоогле Плаи продавнице