Додајте нијансу попут флукса свом претраживачу


Недавно је објављена апликација под називом Флук за иОС. Увече и ноћу је ваш екран затамнио у нијансу сепије у покушају да спречи одсјај светлог екрана да вас држи будним. Аппле је ускоро забранио апликацију и следећа стабилна верзија иОС-а ће имати функцију која имитира управо ову ствар. Поента је да је то дивна мала функција која може олакшати прегледање. Можда ћете морати да останете будни до касно и радите, али ако затамните екран, ваш мозак неће остати будан дуже него што је потребно. ФиреЛук је додатак за Фирефок који вам омогућава да додате сепиа, црну, сиву, белу и розе нијансу на картицу претраживача тако да мање напреже ваше очи, а Г.лук је његов Цхроме пандан. Ако желите нијансу другачије боје, оба проширења имају прилагођену опцију избора боје коју можете користити да изаберете другу.

Инсталирајте додатак/проширење. Додаће дугме поред УРЛ траке где можете да изаберете боју нијансе коју додате и колико интензивна треба да буде. Постоји шест унапред подешених опција које можете изабрати, а интензитет је подразумевано подешен на 30%. Изаберите боју из унапред подешене боје или кликните на точак боја да бисте изабрали другу боју и тренутна картица ће бити затамњена уживо. Користите клизач за интензитет да бисте управљали непрозирношћу нијансе и када је поставите онако како желите, кликните на „Сачувај – захтева освежавање“. За сваку картицу коју освежите или отворите након тога, биће затамњена док је не искључите.

  Како да поправите иПхоне КСР заглављен на Аппле логотипу

Картица ће се освежити и када се учита биће затамњена. Фирефлук ће аутоматски освежити страницу када кликнете на дугме, али изгледа да Г.лук-у треба ручно освежавање. Ни додатак ни проширење нису повезани са произвођачима апликације Флук.

Инсталирајте Фирефлук за Фирефок

Инсталирајте Г.лук из Цхроме веб продавнице