Додајте филтере боја видео записима на вашем иПхоне-у


Инстаграм је направио датотеке за фотографије изузетно популарним и сада постоји много различитих апликација и услуга које постоје искључиво за додавање филтера фотографији. Ове апликације се издвајају једна од друге библиотеком филтера које имају да понуде, а неке покушавају да уђу у друштвену сферу дозвољавајући корисницима да деле фотографије које су креирали на сопственој мрежи апликације. Када је Инстаграм покренуо дељење видеа, омогућио је корисницима да додају и филтере видео записима, али је дужина видеа била ограничена. Ако желите заиста једноставан начин да додате филтер у боји видео снимку без додавања воденог жига или потребе да скратите видео, испробајте Редцам. Ова апликација је првобитно развијена да би снимање видео записа било супер брзо, али њене опције за уређивање су права карактеристика вредна пажње.

Покрените апликацију и додирните дугме за колут филма у доњем левом углу. Овде можете погледати све видео записе које сте снимили помоћу Редцам-а. Додирните дугме плус на врху да бисте приступили видео записима у ролну камере.

Затим додирните видео да бисте га изабрали. Одабрани видео је означен жутим оквиром. Додирните икону филтера у доњем десном углу, а затим изаберите један од многих доступних филтера. Можете да примените само један филтер у исто време, али када апликација заврши са обрадом филтера који сте изабрали, можете да изаберете видео да бисте му додали други. Када добијете ону коју желите, обавезно је извезите у своју камеру.

  Како омогућити или онемогућити најаве позива на Андроиду

Овде такође вреди поменути функцију исецања апликације која вам омогућава да изрежете свој видео на величине 9:16, 1:1, 4:3, 3:2 и 16:9. Можете одабрати боје које ће бити ивица видео снимка (где је видљива).

Што се Редцам функционалности снимања тиче, није лоше. На вама је да ли ћете одлучити да га користите уместо подразумеване апликације за камеру. Није довољно импресиван да би га заменио, али олакшава покретање и заустављање снимања једноставним додиром било где на екрану.

Инсталирајте Редцам из Апп Сторе-а