Дозволите да ваш телефон звони само ако је то важно [Android]


Прослеђивање позива и говорна пошта су начин на који се носимо са позивима када нас ухвати нешто важно. Наравно, не могу се сви позиви само проследити на говорну пошту. Неки су довољно важни да их узмете током састанка. Ессентиал Цаллс је Андроид апликација која омогућава да позиви из контаката са беле листе изведу ваш телефон из нечујног режима и звони или вибрира, шта год желите. Апликација има Лите верзију и премиум верзију. Лите верзија вам омогућава да додате само два контакта на белу листу (мало превише рестриктивно да будемо искрени), док премиум верзија омогућава додавање неограниченог броја контаката и добијање СМС упозорења за текстуалне поруке које они шаљу.

Покрените Ессентиал Цаллс и додајте контакте који су изузетно важни. Можда би било добро да те контакте обавестите да би требало да ступе у контакт са вама само у случају стварног хитног случаја, тако да апликација служи својој сврси као и вашој. Додирните дугме плус да додате контакт из телефонског именика или једноставно додате контакт директно у апликацију. Додирните Активирај. Сада можете да подесите телефон на нечујно или да вибрира, како год вам одговара када не желите да вас узнемиравају.

Када је апликација активна, икона се појављује на траци послова са иконом за нечујно или вибрирање и даље видљивом. Када примите позив, икона за нечујно/вибрирање нестаје и ваш уређај звони или вибрира да вас упозори. Можете да изаберете да ли апликација треба да вибрира или да звони на вашем уређају када дође позив од контакта са беле листе. Додирните дугме више и изаберите како желите да будете упозорени. Такође можете да онемогућите икону поља за обавештења у апликацији.

  Како сазнати који модел Киндлеа имате: 4 начина

Апликација није предвиђена да буде стално активна, тако да осим ако нисте у ситуацији да морате селективно да примате телефонске позиве, требало би да је деактивирате. Вреди напоменути да апликација није погодна за филтрирање досадних позива. Требало би да испробате другу апликацију или се обратите свом провајдеру услуга ако желите да блокирате број.

Апликација ради добро и има леп интерфејс, али ограничење за два контакта је мало превише ограничавајуће, као што је раније речено. Са Андроид Л, неко би се могао запитати колико ће апликација бити корисна јер постоји функција Не узнемиравај заједно са функцијом беле листе за позиве и текстуалне поруке. Ова апликација би могла да се покрене пре него касније.

Инсталирајте Ессентиал Цаллс из Гоогле Плаи продавнице