Забележите и сачувајте промене направљене у ПДФ-у ван мреже [Chrome]

Прегледачи вам у најмању руку дозвољавају да отворите ПДФ и прочитате га, а то ће увек бити боље него да га сачувате на радној површини и користите десктоп апликацију да бисте га прегледали. Сада, након те новине, претраживачи нису најупечатљивији прегледачи ПДФ-а; имате своје нормалне функције увећања/умањивања, штампања и чувања, али то је то. Значајан ПДФ је проширење за Цхроме које у ваш прегледач поставља ПДФ прегледник са више функција. Екстензија може да отвара ПДФ датотеке са радне површине, са везе на веб страници и са Гоогле диска и Бок-а. Значајан ПДФ прегледач вам омогућава да коментаришете ПДФ-ове, додате коментаре, истакнете текст и сачувате коначну датотеку са коментарима у текстуалном и ПДФ формату.

Потребан вам је налог да бисте користили Нотабле ПДФ или можете да се повежете користећи Гоогле диск или свој Бок налог. Затим можете да увезете ПДФ датотеку са једног од два диска у облаку. Алтернативно, можете да превучете и отпустите ПДФ са радне површине у прозор прегледача да бисте га отворили са Нотабле ПДФ-ом. Да бисте отворили ПДФ датотеку са везе, кликните десним тастером миша на њу и изаберите „Отвори са значајним ПДФ-ом“ из контекстног менија.

Сам ПДФ прегледач је добро дизајниран; датотека је у центру пажње са алаткама за означавање и уређивање на траци са десне стране и дугмадима за отварање, преузимање и зумирање на горњој траци. Панел за навигацију се може отворити са леве стране помоћу дугмета поред контрола зумирања на горњој траци.

  Како уклонити вокале из било које песме користећи ЛАЛАЛ.АИ?

Дугмад са десне стране вам омогућавају да додате коментар, оквир за текст, подвучени текст, истакнут светли текст и прецртате га. За функције истицања и текста, можете да изаберете боју из избора од девет основних. Екстензија аутоматски додаје ваше иницијале коментарима или тексту који додате. Такође је подешен да буде подразумевани ПДФ прегледач за Цхроме, али можете да га онемогућите у подешавањима екстензије.

Након што сте означили ПДФ, кликните на дугме за преузимање и изаберите како желите да сачувате датотеку. Постоји дугме са стрелицом поред дугмета за преузимање које открива више опција за навигацију и преглед датотеке. Можете скочити на страницу, ротирати датотеке и погледати ПДФ као презентацију.

Што се тиче карактеристика, у Нотабле ПДФ-у нема много жеље. Можда би функција обележавања била добродошла, али проширење је више усмерено на функције уређивања и представљало би добар алат за сарадњу, као и једноставан начин за пружање повратних информација о ПДФ документу.

Инсталирајте значајни ПДФ из Цхроме веб продавнице