Забележите трошкове одржавања и поставите подсетнике за своје аутомобиле

Свако возило захтева одржавање, чак и она са ниским одржавањем. Ако не сервисирате аутомобил на одговарајући начин, не само да ризикујете да вам он неочекивано поквари, већ такође значи да губите његову вредност брже него што би то била уобичајена употреба. Цар Логбоок је Андроид апликација која вам помаже да пратите све што се тиче вашег аутомобила. Можете пратити трошкове горива, пређену километражу и поставити подсетнике за рутинске радове на одржавању као што су замена уља или ротација гума. Апликација је дизајнирана да води евиденцију о више возила, тако да ако имате више од једног аутомобила у кући, на пример, СО или дете, можете пратити и његово одржавање.

Да бисте почели да користите дневник аутомобила, отворите фиоку за навигацију и прво додајте свој аутомобил. Аутомобил се не додаје марки и моделу. Можете га назвати како год желите и шта год вам помаже да најбоље идентификујете о ком аутомобилу говорите.

Након што додате аутомобил (или аутомобиле) изаберите онај за који желите да унесете. За сваки аутомобил можете направити две врсте уноса; унос горива за бележење тренутног очитавања километраже и датума када сте последњи пут напунили резервоар. Можете да забележите по којој цени је гориво купљено и где сте напунили гориво, као и врсту горива коју сте напунили.

Такође можете додати опште догађаје као што су прање аутомобила, паркинг, казна, подешавање, сервис, моторно уље, уље за мењач, поправка, осигурање и кредит. Сваки пар се додаје са датумом (иако га можете променити ако желите) и сви ови догађаји се развијају ка коначном извештају о аутомобилу који апликација генерише. За догађаје који се не понављају или се не могу доделити једној од категорија, можете да изаберете „Остало“ као категорију.

  Поправите Цорсаир Сцимитар бочна дугмад која не раде

Можете да додате обавештења на основу датума или очитавања на километражи. Обавештења која се активирају датумом ће вас упозорити на одређени датум, док ће вас обавештења покренута помоћу бројача километара упозорити када се километража вашег возила повећа за одређени број миља. Проверите извештај и видећете резиме трошкова ваших аутомобила.

Цар Логбоок вам омогућава да додате прилагођену врсту горива, као и бензинске пумпе на којима често пуните (ако их има више) из његових подешавања. Чини се да апликација не синхронизује ваш датум са Гоогле диском или Дропбок-ом нити има опције за извоз, али је прилично једноставан начин да пратите трошкове аутомобила. Интерфејс није невероватан, али је довољно уредан и интуитиван да га свако може лако користити.

Инсталирајте дневник аутомобила из Гоогле Плаи продавнице