Запамтите где сте паркирали и добијајте обавештења када ће ваш бројило ускоро истећи [iOS]

Епизода Сеинфелд Паркинг Гараге говори о веома стварном проблему са којим се свакодневно суочавају десетине људи, тј. сећајући се где су паркирали. У време када је серијал направљен, паметни телефони једноставно нису постојали. Није било паметних апликација или згодних малих уређаја које бисте могли да залепите на аутомобил да бисте га лакше лоцирали. Тада сте били само ви и ваш мозак, али више не. КуицкПарк је бесплатна иОС апликација која вам помаже да запамтите где сте паркирали и подсећа вас да ће вам мерач ускоро истећи.

Да би исправно функционисао, КуицкПарк мора бити у могућности да вам шаље упозорења и треба да приступи вашој локацији. Када паркирате аутомобил, отворите апликацију и пустите да вас пронађе на мапи. Апликација ће тачно одредити вашу локацију и када то учини, додирните дугме „Паркирај мој ауто“. Тајмер ће се појавити одмах након што вас пита да ли сте паркирали на мерачу. Биће вам дата опција да подесите тајмер за то. Сада сте слободни да обавите свој посао, купите ручак и можда нахраните патке у парку.

Ако касните и ваш мерач ускоро истиче, КуицкПарк ће вам послати упозорење десет, а затим пет минута пре него што истекне. Када отворите апликацију након што паркирате аутомобил, видећете контролну таблу која вам показује колико сте удаљени од тренутног паркинг места, колико је времена остало на мерачу и колико вам је требало да физички ходате до тренутно удаљеног места из вашег аутомобила. Када додирнете „Пронађи мој ауто“, КуицкПарк ће пратити вашу руту и ​​усмерити вас назад до вашег паркинг места.

  Како да преместите белешке са вашег иПхоне-а на иЦлоуд

КуицкПарк има ограничења и добро их је свестан. Када тачно одредите своје паркинг место, не можете бити толико прецизни да бисте били одведени право до њега. Бићете упућени до најближе тачке коју апликација може да изабере на мапи. Да би надокнадио непрецизност, КуицкПарк вам омогућава да снимите наговештај аудио поруке који би вам могао помоћи да пронађете паркирани аутомобил. Можда можете рећи да сте паркирали близу канте за смеће, или да поменете на ком нивоу сте паркирали, или можда запишите назив радње испред које сте паркирали.

Апликација је заиста сјајна. Корисничко сучеље је једноставно за разумевање и овакве апликације су разлог зашто технологија постоји. КуицкПарк такође има пратећу апликацију за Аппле Ватцх.

Инсталирајте КуицкПарк из Апп Сторе-а