Зашто волим свој Аппле сат

Први пут сам ставио Аппле Ватцх у јануару 2019. и од тада нисам желео да га скинем. У почетку сам то видео као практичан животни додатак. Међутим, временом сам га ценио колико и свој иПхоне — а ево зашто бисте и ви могли.

То ме мотивише да се крећем

Једна од најједноставнијих, али највећих карактеристика Аппле Ватцх-а је његова способност да прати када се крећете, вежбате или стојите. Сваки од њих се појављује на прстену, а ваш циљ за тај дан је да „затворите своје прстенове“.

Прстен Мове је мало другачији. Ваш циљ Мове је лични за вас и ваш ниво кондиције. Сваке недеље, Аппле Ватцх вам даје зујање да знате колико сте добро прошли прошле недеље и како би ваш циљ за ову недељу могао да изгледа ако желите да га повећате. На овај начин можете остварити и побољшати своје циљеве вежбања током времена.

Могућност да видите колико сте енергије потрошили је и награђујући и охрабрујући. Када до ручка испуним своје циљеве Мове-а, осећам се добро када сам тешко кренуо у теретану. Када сам цео дан седео и играо видео игрице, прстен Мове служи као подсетник да изађем напоље.

Аппле Ватцх вас такође обавештава када сте близу затварања Мове прстена и говори вам колико дуго треба да ходате да бисте то урадили. Ако останете да седите око 50 минута, сат вам шаље обавештење да устанете и да се мало померите. Можда сте већ довољно пажљиви да устанете и редовно се крећете, али ја нисам.

  Како уклонити форматирање табеле у Екцелу

У мом послу као лаиаб тецх блогер, превише сам свестан опасности седентарног начина живота. Цео дан седење за лаптопом је начин на који плаћам рачуне, али је и лоше за моје здравље. Аппле Ватцх је можда скуп, али ја то видим као улагање у своје здравље. Откако сам га добио, способнији сам, мање седећи и више пазим на нивое своје активности.

Пратите своје тренинге

Један од главних разлога зашто сам прихватио Аппле Ватцх је његова способност да прати тренинге. Идем у теретану да дижем тегове, и, иако Аппле Ватцх није најпогоднији за праћење ове врсте тренинга отпора (нађите ми фитнес трацкер који јесте), заљубио сам се у податке које прикупља.

Сада пратим скоро сваку врсту вежбања, од шетње до продавница до целодневних путовања бициклом. Аппле Ватцх вам омогућава да региструјете „Друге“ вежбе, за које онда можете да изаберете унапред одређену ознаку. Постоје категорије за активности, као што су „Ум и