Зашто је ‘Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс’ постао културни феномен

Нинтендо је издао Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс за Нинтендо Свитцх 20. марта и брзо је постао културни камен темељац. Са толико људи код куће и играња игара, његово објављивање је дошло у савршеном тренутку.

Најпродаванија игра у серији

Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс је био изузетно успешан хит међу фановима и брзо је распродат након што је објављен у Јапану. Заправо, У прва три дана продато је 1,88 милиона примерака у Јапану. Такође је вредно напоменути да ови бројеви из Фамитсуа не укључују продају дигиталних преузимања, која су тренутно веома популарна с обзиром на тренутну глобалну здравствену ситуацију.

У Северној Америци, Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс је била најпродаванија игра у марту 2020, а сада је друга најпродаванија игра у 2020. Надмашио је друге популарне Нинтендо наслове, попут Супер Смасх Брос. Ултимате (2018), у продаји на почетку.

У Европи, Нев Хоризонс остаје на врху листе најпродаванијих после више залиха постало је доступно продавцима. Да бисмо понудили неку перспективу, бројке о продаји су веће од свих претходних уноса заједно, и више од три пута веће од 3ДС-ексклузивног Анимал Цроссинг: Нев Леаф.

Искуство преласка животиња

Најновија серија је објављена баш када су људи упозорени да остану у затвореном простору, а није могло доћи у бољем тренутку. У складу са другим насловима Анимал Цроссинг, Нев Хоризонс је популаран због своје пријатне игре прилагођене породици, а нови додатак серији је једноставно прелеп.

Рецензенти су хвалили преко Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс „Исланд Пацкаге Гетаваи“, и то са добрим разлогом. Почињете свој одмор на пустом острву, са само одећом на леђима. Слободни сте да радите шта желите. Као лик играча, на вама је да унапредите своје напуштено острво у тропски рај. Можете то радити својим темпом, а ви постављате правила.

  Како уклонити хипервезе из Гоогле докумената

Два лика у

У Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс, можете комуницирати са пријатељима и породицом коју тренутно не можете лично да видите. А ако ваши пријатељи не играју, такође је у реду. Постоји много људи на мрежи који воле да тргују намештајем и сатима ће разговарати о ценама репе.

Постоји и целина Дисцорд заједница посвећена Анимал Цроссинг. Реддит има огромну нит у којој људи размењују шифре пријатеља — механизам за позивање који омогућава удаљеним играчима да се повежу и играју. Цела заједница је од велике помоћи и дружељубива, што има смисла јер има још много тога за искуство са другим играчима у игри.

Има још доста посла ако волите да свирате соло. Једна од мојих омиљених ствари у вези Нев Хоризонс-а која је значајна надоградња од Анимал Цроссинг-а на ГамеЦубе-у јесу различити начини на које можете комуницирати са становницима на вашем острву.

Три лика у

Становници ће вам слати писма, дати вам нове надимке, приређивати рођендане, па чак и певати за вас! Увек постоји нешто ново, а разговор са становницима мог острва никада не стари.

Становници комуницирају са својим окружењем на много различитих начина. Они различито комуницирају са другим становницима у зависности од њиховог типа личности, којих има осам. Они ће такође различито комуницирати једни са другима. Имају емоције. Понекад ће бити срећни или тужни једно са другим, а на вама је да умирите све несугласице које би могле настати.

Међутим, то је оно што волим у овој игрици—све је међусобно повезано и опуштајуће је седети на крају дана.

  Шта је прекид сата?

У Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс, све је нестално и лако је не наглашавати несавршености. Поставили сте кућу на локацији са којом нисте задовољни? Ништа страшно! Можете га померити касније у игри.

Имате контролу и време да уживате у реновирању свог острва тачно онако како желите. Због глобалне блокаде, људи имају више времена за играње игрица него икада. А најновији унос у Анимал Цроссинг франшизи нуди опуштено окружење за играње у којем можете провести време.

Сваког дана у игри се суочавате са нечим новим за истраживање. Пробудићете се са новим артиклима у продавницама, новим хибридним цвећем, новим рецептом који се испире на обалу, новим посетиоцима кампа и насумичним продавцима са ексклузивним артиклима. То разбија монотонију затворености у свом правом дому, из дана у дан.

Такође постоји много догађаја које Нинтендо нуди за играче. Парови договарају церемоније брака на својим острвима, а матуранти могу позвати пријатеље на церемоније дипломирања у игри. Породице могу да играју заједно на истој конзоли, а можете чак и својој мами поклонити шољу за Мајчин дан са закашњењем!

Нинтендо ради одличан посао пружајући додатне догађаје и исправке грешака које ће вас држати да играте сатима.

Са друге стране, постоји много ствари у Анимал Цроссингу које не можете да контролишете (осим ако не путујете кроз време, наравно).

Слично као и ваша рутина у стварном свету, биће тренутака када ћете бити приморани да само чекате до следећег дана. Продавнице се затварају ноћу, а пијаца репе је доступна само недељу дана пре него што се поново покрене. Понекад морате да сачекате цео дан пре него што уђете у продавницу која је у реконструкцији.

  Како користити Гоогле као прокси сервер (2 начина) – 2023

Ипак, овај осећај опуштене несталности чини серију Анимал Цроссинг тако посебном. Занимљиво је видети играче како изражавају разочарање или изненађење када цветање трешње заврши у априлу и схватају да је пролазна природа временски ограничених догађаја оно што их чини тако посебним. Постоји неизбежан осећај промене—од којих неке можете и не можете контролисати. То је заиста јединствено искуство.

За већину, то је само прави баланс структуре и слободе. Чак је и одлично за људе који обично не играју видео игрице. Одри, 88-годишња бака која одиграно 3.500 сати Анимал Цроссинг: Нев Леаф, преузео је Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс уз помоћ донација фанова убрзо након лансирања.

Чини се да је Нинтендо признао узбуђење око Одриног играња на Нев Леаф-у са потпуно новим сељанком у Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс. Многи играчи верују да је вук боје корала по имену Ауди референца на Одри.

Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс је лако научити и добра забава за целу породицу. Није ни чудо што се толико људи окупља да би одиграли савршено место за бекство на острву у овим тешким временима.