Играјте Виндовс игре на свом иПад-у или Андроид таблету

ПЦ игре веома ретко имају мобилне верзије и то је за очекивати јер мобилни уређај не може да пружи исто искуство као десктоп. Чак и ако бисте користили мобилни уређај који је испоручен са најбољим доступним хардвером, играње игре не би било исто. Ремотр је апликација за стриминг на радној површини која долази са иОС, Андроид и Виндовс Пхоне клијентима и настоји да изазове управо ову идеју. Апликација вам омогућава да играте игре инсталиране и покренуте на вашем Виндовс рачунару са мобилног телефона или таблета. Апликације могу открити које сте игре инсталирали и можете покренути игру на свом рачунару из једне од мобилних апликација. Мобилне апликације вам омогућавају да конфигуришете контроле игре на екрану за играње игара.

Да бисте користили Ремотр, мораћете да се региструјете за бесплатан налог. Када се региструјете, преузмите и инсталирајте апликацију за рачунар и мобилну апликацију. Пријавите се на апликације и уверите се да су и рачунар и таблет на истој Ви-Фи мрежи. Изаберите свој рачунар од оних на листи.

Ремотр ће аутоматски открити подржане игре инсталиране на вашем систему. Ако то не успе, и даље можете да играте игру тако што ћете изабрати опцију „Десктоп“. Опција Десктоп пресликава цео ваш Виндовс екран на ваш таблет и даје вам потпуну контролу над њим.

Када се игра учита, можете почети да је играте. Нема много кашњења између игре која се покреће на рачунару и онога што видите на таблету.

  Како да укључите Андроид телефон са поквареним дугметом за напајање

Мораћете да конфигуришете своје контроле игре након што уђете у игру. Додирните дугме малог штапића на врху и изаберите које контроле игре желите да омогућите у апликацији. Након што су контроле конфигурисане, наведите их да се прикажу у игри додиром на икону контролера игре.

Ремотр је невероватно амбициозан пројекат и ради изненађујуће добро. Игра изгледа и осећа се добро на таблету, иако се не може рећи много о искуству играња само зато што прелазите са тастатуре са контролама на дугмад на екрану. Ипак, то је апликација која је добро урађена и од које можете очекивати много у будућности. Забава чињеница; подржава Теам Фортресс 2 и неколико других Стеам наслова.

Инсталирајте Ремотр за Виндовс

Инсталирајте Ремотр из Апп Сторе-а

Инсталирајте Ремотр из Гоогле Плаи продавнице

Инсталирајте Ремотр из Виндовс продавнице