Избришите фотографије са камере превлачењем налево у Тиндер стилу [iOS]


Паметни телефони су учинили да је снимање фотографија невероватно лако. Толико је лако снимити фотографије да на крају снимимо стотине њих и скоро све је вредно фотографије. Тек када простор на нашим уређајима почне да понестаје, седнемо да их избришемо и у том тренутку то постаје задатак само по себи. Упознајте ПхотоТрасх, иОС апликацију вредну 0,99 УСД у продавници апликација која вам омогућава да бришете фотографије превлачењем налево. Апликација користи покрете у стилу Тиндера за преглед и брисање фотографија. То је сјајна апликација која ће вам омогућити омиљене фотографије, задржати оне које вам се свиђају и уклонити оне које више не желите.

Инсталирајте апликацију и дозволите јој приступ вашим фотографијама. На њему ће бити наведени сви ваши албуми, као и цео Цамера Ролл. Додирните албум из којег желите да избришете фотографије и прегледајте их једну по једну. Да бисте избрисали фотографију, превуците налево. Да бисте задржали фотографију, превуците удесно. Да бисте фаворизовали фотографију, додирните је једном.

Када прођете кроз цео албум и изаберете које фотографије желите да избришете, додирните икону за брисање у горњем десном углу. Приказаће бројчану значку која показује колико сте фотографија одабрали. ПхотоТрасх ће вам омогућити да још једном прегледате фотографије, а затим затражите потврду пре него што их коначно избришете. Када избришете фотографије, апликација ће вам показати колико сте простора ослободили на свом уређају.

ПхотоТрасх вреди 0,99 долара чистог генија. Комбинује лакоћу коришћења коју су Тиндер-ови покрети превлачења учинили популарним и примењује је на дуготрајан, али често потребан задатак као што је брисање бескорисних фотографија са вашег уређаја. Имали смо на уму да подржавамо функцију „Фаворите“ на фотографијама. Да завршите ово тако што ћете вам рећи колико сте простора уштедели вероватно ће вас подстаћи да ослободите још мало.

  Како поставити светлу или тамну тему у Пхотосхоп ЦЦ

Инсталирајте ПхотоТрасх из Апп Сторе-а