Израчунајте колико треба да платите и напојницу када делите рачун


Било да једете сами или са групом пријатеља, напојница је уобичајени бонтон (наравно, под условом да добијете добру услугу) и сви знамо да је 20% стандардна стопа. Перфецт Тип је паметна и једноставна мала Андроид апликација која не само да вам помаже да израчунате прави износ за напојницу на основу процента који треба да дате (проценат је прилагодљив) већ и дели коначни износ на групу гостију. Такође користи суптилне визуелне назнаке да би вас обавестио да ли је износ наше напојнице правичан или да ли сте укочени услужном особљу. Спремни да једете напољу?

Апликација има један екран и заиста је једнонаменски калкулатор, али користан ако често једете вани. Нема подешавања о којима би се говорило. Када први пут покренете апликацију, проценат који треба да дате је већ подешен на 20%, а позадина је пријатно плава да бисте знали да ако дате оволико напојнице, нисте људска верзија Сцрооге МцДуцка. Наравно, може се уређивати. Само га додирните и унесите било који други број иако ће се боја позадине променити како би одражавала вашу великодушност.

Ако вечерате у групи, додирните поље за унос испод процента напојнице и унесите број људи са којима вечерате (укључите себе у коначни број). На крају, унесите износ на свом рачуну до цента који морате платити. Резултати су приказани испод и лако се читају. Износ напојнице показује укупан износ који ћете дати на укупан рачун. То није индивидуална цифра колико једна особа доприноси напојници. „Свако лице плаћа“, као што име јасно показује, говори вам колико свака особа за столом мора да уложи да би платила храну и напојницу.

  Како израчунати дане између два датума у ​​Екцелу

Заиста ми се свиђају суптилни знакови у боји који вам дају до знања да ли добро дајете бакшиш или не. Подесите ту цифру на 0% само из забаве и уживајте у лепој љутој црвеној нијанси коју добија. Што се тиче једноставних и чистих апликација, Перфецт Тип је победник. Нема реклама и то је дефинитивно плус. Шта би то учинило бољим? Можда неколико опција које прилагођавају проценат напојнице за изузетну услугу или лошу услугу јер је лакше пустити апликацији да одлучи, а не да седи и расправља са групом пријатеља колико треба да даш напојницу конобару који је издвојио време да истакне сву храну можете јести са алергијом на глутен.

Инсталирајте Перфецт Тип из Гоогле Плаи продавнице