Ицецреам Имаге Ресизер је услужни програм за промену величине слике са унапред подешеним величинама

АЖУРИРАЊЕ: Откривено је да ова апликација доноси малвер са својим инсталатером. Уклонили смо везу и охрабрујемо вас да је уклоните са свог система, ако сте је инсталирали. Извињавамо се због грешке.

Алати за промену величине слике за десктоп су уобичајени као и апликације за временске прилике и фотографије за мобилне уређаје. Дошло је до тачке да осим ако апликација не долази са кловном који жонглира пламеним мачевима, нећете моћи да је разликујете од других. Ицецреам Имаге Ресизер је бесплатна Виндовс апликација која мења величину слика и иако не долази са кловном, долази са унапред подешеним величинама слика које вам помажу да промените величину слика за одређену сврху, односно да их пошаљете као прилог е-поште или користите као свој Фацебоок Насловна фотографија. Додајте томе да је веома уредан интерфејс и имамо апликацију за промену величине слике коју не морате да се присиљавате да користите.

Подразумева се да леп интерфејс игра значајну улогу у томе да ли или не одлучите да користите апликацију дугорочно, или да ли она постане омиљена на десктопу или не. Ицецреам Имаге Ресизер не разочара у том погледу, без огласа је и добро дизајниран. Можете додати једну слику или целу фасциклу да бисте променили величину слика у њој, на велико.

Када додате слику или фасциклу, изаберите величину којој желите да јој промените величину. Унапред подешене поставке се могу изабрати из падајућег менија Профил или можете унети прилагођену величину. Овде ћете такође приметити први проблем са апликацијом; каже да можете одредити и ширину и висину слике са промењеном величином, али то није могуће без исецања слике што Ицецреам Имаге Ресизер не ради. Морате ручно да поништите избор параметара ширине или висине пре него што наставите.

  Најбоље бесплатне алтернативе за Мицрософт Оффице

Апликација може да сачува излаз у исту фасциклу, да задржи оригиналну слику или да је сачува у новом фолдеру. Излазну фасциклу можете да изаберете из падајућег менија Сачувај у. Излазним фолдером и језиком може се управљати из подешавања апликације.

Оно што нам се свиђа у овој апликацији, осим интерфејса, је унапред подешена величина и суптилне мале радње које се обично узимају здраво за готово, као што су брисање реда слика, отварање последње датотеке или фасцикле којој је промењена величина, као и казивање корисницима шта величина нове слике ће бити на диску.

Оно што није тако сјајно у вези с тим је то што не памти последњи директоријум који сте користили након што је затворен, а затим поново покренут, тако да ће корисник морати више пута да се креће до фасцикле. Апликација такође треба да поправи подразумевану проверу ширине и висине која говори кориснику да се обе ове димензије слике могу променити. То је или грешка или лажно обећање.