Како аутоматски додати задатке Мицрософт планера у ваш Оутлоок календар

Софтвер за листу обавеза може бити прави појачивач продуктивности, али увек постоји ризик да постане само још једна листа. Користите Мицрософт планер за аутоматско додавање задатака у свој календар како бисте знали када вам долазе рокови.

Раније смо покрили основе Мицрософт планера, али као брзу надокнаду, Планнер је апликација за обавезе која долази са Оффице 365 (О365). Доступан је за свакога ко има плаћену претплату на О365, било да је то лична претплата коју сте сами платили или лиценца предузећа коју плаћа ваша компанија.

Планер вам омогућава да додате задатке из плана у календар креирањем везе за објављивање. Ово омогућава свакоме ко има везу да је увезе у свој календар. То је одлична карактеристика за планера тима, где ће сви моћи да виде када задаци треба да буду завршени.

Међутим, не морате да делите ову везу ни са ким (и то је невероватно дуга веза коју нико никада не би могао да погоди или случајно пронађе), тако да су ваши подаци Планера савршено безбедни.

Направите Мицрософт везу за планер

Да бисте креирали везу за објављивање, идите на Веб локација Мицрософт Планнер и пријавите се са детаљима вашег О365 налога.

У менију са леве стране изаберите план који желите да додате у свој календар.

Кликните на три тачке поред опције „Распоред“, а затим изаберите „Додај план у Оутлоок календар“.

  Како да подесите и користите иМессаге на Мац-у

Контекстни мени Планера са

У панелу који се отвори кликните на опцију „Објави“.

Тхе

У овом тренутку имате две различите опције. Задатке Планера можете додати у свој Оутлоок календар тако што ћете кликнути на „Додај у Оутлоок“ или можете копирати „иЦалендар везу“ и увести задатак Планера у било који софтвер календара који желите.

Додајте планер у свој Оутлоок календар

Ако кликнете на „Додај у Оутлоок“, ваш Оутлоок календар ће се отворити и приказати претплату на иЦалендар да бисте је потврдили.

Промените име за приказ календара, а затим кликните на „Сачувај“.

Календар планера ће се појавити у одељку „Други календари“. Задаци у календару ће се појавити на датум истека задатка.

Може потрајати мало времена да се Оутлоок освежи и преузме задатке из објављеног календара, па не брините ако се не појаве одмах.

Поделите планер са другим календаром

Ако желите да додате задатке планера у други календар — било ваш или нечији — изаберите целу везу иЦалендар и копирајте је користећи ЦТРЛ+Ц на Виндовс-у или ЦМД+Ц на Мац-у.

Сада можете да га поделите са неким другим или да га додате у свој календар. Ако нисте сигурни како да додате иЦалендар везу у свој календар, заиста је лако да ли користите Гоогле календар, Аппле календар или желите да га додате у други Оутлоок календар.

Престаните да делите календар планера

Ако желите да престанете да делите своје задатке Мицрософт планера, кликните на три тачке поред опције „Распоред” у апликацији, а затим поново изаберите „Додај план у Оутлоок календар”.

Контекстни мени Планера са

Изаберите опцију „Опозови објављивање“.

  Како остати активан и здрав на отвореном уз геоцацхинг

Тхе

Ово ће уклонити везу, што ће спречити било кога да користи везу да добија било каква ажурирања.