Како видети све фотографије послате преко иМессагес нити разговора


Постоји много апликација за размену порука које су доступне за иОС, али никада нисам продао ниједну од њих. иМессагес је моја апликација за размену порука иако не ради када треба да пошаљем поруку некоме ко користи Андроид телефон. Међутим, мој једини разлог да преферирам иМессагес у односу на све друге апликације је тај што знам да га могу користити за слање фотографија и видео записа високог квалитета са свог телефона. Фотографије и видео снимци нису компримовани и не морам да бринем да неће бити послани/примљени. иМессагес одржава комплетну историју вашег разговора, укључујући слике, осим ако сами не одлучите да их избришете. То значи да можете да скролујете до врха и читате старије поруке. Ако вас не занима конверзација заснована на тексту који сте водили преко иМессагес нити разговора и једноставно бисте желели да видите фотографије и видео записе који су размењени, не морате да учитавате старије поруке да бисте то урадили. Постоји једноставнији начин.

Отворите иМессагес нит разговора у којој сте размењивали фотографије и видео записе. На врху, где можете да видите име контакта, додирните дугме Детаљи. На екрану са детаљима можете видети сваку појединачну фотографију и видео који су размењени у нити. Ако сте у неком тренутку избрисали нит, слике размењене у разговору пре него што је нит уклоњена неће се појавити овде.

Такође постоји шанса да се видео снимци неће појавити овде чак и ако нисте избрисали нит. Ово има везе са иМессаге поставком која брише видео записе старије од два минута. Да би иМессагес заувек задржао видео записе, баш као што је случај са фотографијама, идите у апликацију Подешавања и у оквиру Опште> Поруке скролујте до самог дна и подесите да истекне видео порука на Никад.

  Како користити вредности ћелија за ознаке Екцел графикона