Како гледати како пада лопта у новогодишњој ноћи

Гледање пада новогодишње лопте може бити велика ствар, па ако сте неко ко воли да звони у новој години, можда бисте желели да је стримујете. Ево различитих начина на које ћете то моћи да урадите.

ЈуТјуб

ИоуТубе је одличан начин да гледате како лопта пада без потребе да потрошите ни новчића на услугу ТВ стриминга. Неколико сајтова са вестима емитује садржај уживо како бисте могли да гледате како лопта пада док се дешава. Било да је то ЦНН, АБЦ Невс, или ЦБС Невс, ове компаније га емитују сваке године тако да ћете моћи да уживате у њему без трошења новца на услугу стриминга.

ИоуТубе ТВ

ИоуТубе ТВ је одличан избор за ТВ стриминг уживо јер има много канала за избор, посебно за новогодишњу ноћ. За 50 долара месечно, можете стримовати новогодишњу ноћ Дика Кларка и гледати како Рајан Сикрест разговара са неким од ваших омиљених извођача. Ако вам то није омиљено, други канали као што су ЦБС и ЦНН имаће традиционалнију емисију за гледање.

Хулу ТВ уживо

Хулу Ливе ТВ има неке сјајне канале које можете изабрати само за које 45 долара месечно. Има много различитих опција за канале уживо које ће вам омогућити да прославите крај деценије. Моћи ћете да зазвоните у нову годину са свим својим пријатељима док одбројавате до следеће године.

Слинг ТВ

Слинг ТВ је одличан избор за оне који желе да уштеде неколико долара на својим претплатама за стриминг уживо, али та снижена цена вас кошта у опцијама канала. Слинг је редовно 25 долара месечно, али је тренутно у продаји за 15 долара месечно. Лоша страна је што ће једини канал који ће емитовати пад лопте бити ЦНН, али можете уштедети нешто новца док гледате како 2019. нестаје.

  Како делити АирТаг са другима

АТ&Т ВатцхТВ

Још један приступачан избор за вас је АТ&Т ВатцхТВ, који има још један танак избор канала. За 15 долара месечно, добићете приступ каналима за забаву, као што су АМЦ и ТВЛанд. Такође нуди ЦНН као извор вести, тако да ћете моћи да видите како лопта пада тачно док се дешава.

фубоТВ

ФубоТВ је најскупља опција када је у питању ТВ стриминг уживо, али ако вам треба широк избор опција канала, то је онај који треба изабрати. Плаћате 60 долара месечно и имају приступ преко 100 канала, укључујући доста извора вести. Уз НБЦ, Фок Невс, ЦБС и још много тога, можете да стримујете било који од доступних канала и видите како лопта пада док звоните у новој години са својим најмилијима.

Без обзира да ли желите да добијете услугу стриминга на само једну ноћ, или можда желите да инвестирате у услугу током целе године, било који од ових избора ће сигурно помоћи да нова година буде сјајна. Стримујте новогодишњи бал уживо из Њујорка и започните ову следећу годину са свим људима које волите.