Како да добијете Бингове дневне фотографије као позадину на Андроиду

Једна ствар која разликује Бинг од других претраживача су његове прелепе позадинске слике које се мењају свакодневно. Ако сте љубитељ фотографија, Мицрософт има Андроид апликацију који сваки дан аутоматски преузима и поставља слику високе резолуције на позадину вашег телефона.

Да бисте поставили Бинг-ове дневне фотографије као позадину свог Андроид уређаја, преузмите званичну апликацију Бинг Валлпаперс из Гоогле Плаи продавнице.

Једном инсталирана и отворена, почетна страница апликације Бинг Валлпаперс вам представља дневну слику претраживача (и неке информације о фотографији када је одабрана), галерију додатних позадина и једнобојне позадине. Можете да се крећете кроз ове опције или користите траку за претрагу да бисте пронашли нешто специфично.

Када будете спремни да подесите Бинг-ову аутоматску позадину на свом Андроид телефону, додирните икону менија за хамбургер у горњем левом углу почетног екрана.

Затим изаберите опцију „Аутоматска промена позадине“.

Додирните на

На крају, додирните прекидач поред листе „Укључи“ да бисте омогућили функцију.

Укључите на

Одмах ћете бити одведени на преглед позадине за текући дан. Можете да додирнете оквир „Преглед“ да бисте видели целу позадину без икаквих прекривања или да изаберете дугме „Постави позадину“ да бисте слику додали на свој Андроид телефон.

Прегледајте тренутну позадину, а затим изаберите

Појавиће се искачући прозор са питањем да ли желите да поставите Бинг позадину само на почетни екран или желите да се позадина аутоматски дода на почетни екран и закључани екран вашег уређаја.

Када поставите позадину, бићете враћени у мени Аутоматска промена позадине. Овде можете да прилагодите напредна подешавања ове функције, укључујући колико често се мења позадина и да ли желите да се нове слике преузимају само када је ваш Андроид паметни телефон на Ви-Фи или ако је дозвољено снимање фотографија када користите мобилне податке.

  Како избрисати датотеке на Цхромебоок-у

Ако сте љубитељ Бинг-ових позадина и функције аутоматске позадине на свом Андроид телефону, Мицрософт такође има алатку која доноси дневне фотографије на ваш Виндовс 10 рачунар.