Како да искључите ИоуТубе обавештења на иПхоне-у, иПад-у и Андроид-у

Ако сте обожавалац ИоуТубе-а, можда ћете ценити нове препоруке канала или необично обавештење када ваш омиљени ИоуТубер објави нови видео. Међутим, ако желите да онемогућите ова обавештења, то можете учинити даље иПхоне, иПад, и Андроид уређаја.

Како онемогућити ИоуТубе обавештења на иПхоне-у и иПад-у

Иако је могуће онемогућити обавештења на иПхоне-у или иПад-у, ИоуТубе вам омогућава да будете много селективнији. У апликацији ИоуТубе можете да омогућите обавештења која желите да видите и да онемогућите она која не желите.

Да бисте започели, отворите апликацију ИоуТубе, а затим додирните икону налога у горњем десном углу да бисте отворили мени ИоуТубе налога.

У менију налога тапните на „Подешавања“.

  Славина

У менију Подешавања додирните „Обавештења“ да бисте видели листу доступних ИоуТубе обавештења за иПхоне и иПад.

Славина

Додирните клизач поред сваког обавештења да бисте га омогућили или онемогућили. Обавештења са клизачима у плавој су омогућена, док су обавештења са сивим клизачима онемогућена.

Ако желите да ограничите да се ваша обавештења појављују само једном дневно, додирните клизач да бисте омогућили опцију „Планирани сажетак“ на врху листе. Мораћете да додирнете назив опције да бисте подесили време обавештења.

Додирните клизач да бисте омогућили

Када се ове промене изврше, подешавања ће се аутоматски применити. Додирните стрелицу уназад да бисте се вратили на ИоуТубе.

Како онемогућити ИоуТубе обавештења на Андроиду

Као и иПхоне и иПад, апликација ИоуТубе за Андроид вас обавештава када канали које пратите објављују нове видео снимке. Такође вас упозорава на препоруке за видео снимке, све одговоре на ИоуТубе коментаре које сте дали и још много тога.

  14 најбољих Андроид апликација за бесплатно преузимање плаћених апликација

Можете у потпуности да онемогућите обавештења за ИоуТубе у менију Подешавања на свом Андроид уређају, али ово ће вероватно сакрити сва ваша обавештења.

Ако бисте радије ограничили или онемогућили одређена ИоуТубе обавештења, а да друга оставите омогућена, отворите апликацију ИоуТубе. Одавде, додирните икону налога у горњем десном углу да бисте приступили ИоуТубе менију.

Померите се надоле и додирните „Подешавања“.

Славина

У менију „Подешавања“, померите се надоле и додирните „Обавештења“ да бисте приступили подешавањима ИоуТубе обавештења.

Славина

Видећете листу ИоуТубе обавештења у менију „Обавештења“. Додирните клизач поред сваког обавештења да бисте омогућили или онемогућили ту опцију.

Ако желите да се ваша обавештења појављују само у одређено време сваког дана, додирните клизач поред „Планирани сажетак“ да бисте га омогућили.

Сажетак обавештења се појављује у подразумевано време (као што је 19 часова). Додирните ово подешавање да бисте променили време када желите да се сажетак прикаже.

Славина

Остале опције обавештења су унапред подешене, тако да можете само да их омогућите или онемогућите. Додирните клизач поред било које од ових да бисте их укључили или искључили.

Ако желите да онемогућите све ово, уверите се да су клизачи у положају искључено/сиво, а не укључено/плаво.

Све промене које унесете у обавештења на мобилном телефону се аутоматски примењују.