Како да комбинујете све своје библиотеке игара за рачунар са ГОГ Галаки-ом

Пошто сваки издавач развија сопствену продавницу за вас да купујете, преузимате и играте игре, може бити тешко запамтити које се игре где налазе. Обједините своју колекцију и листе пријатеља са ГОГ Галаки 2.0.

Први, преузми ГОГ Галаки 2.0 са званичне веб странице и инсталирајте га на Виндовс или мацОС.

Када се ГОГ Галаки клијент покрене, кликните на икону зупчаника у горњем левом углу. Пређите мишем преко „Додај игре и пријатеље“ и изаберите „Повежи платформе“.

Овде можете да изаберете са листе интеграција са најпопуларнијим платформама за ПЦ игре, укључујући Ксбок Ливе, Епиц Гамес Сторе, Оригин, ПлаиСтатион Нетворк, Стеам и Уплаи. Можете да користите поље „Сеарцх ГитХуб“ да бисте потражили додатне интеграције, као што су игре на Хумбле Бундле, Баттле.нет, Бетхесда.нет, Роцкстар, Парадок Плаза. Појединачне игре, као што су Патх оф Екиле и Минецрафт, такође имају интеграције.

Пронађите платформу коју желите да интегришете у ГОГ Галаки, а затим кликните на „Повежи се“.

Појавиће се нови прозор, који приказује које функције из ваших игара и пријатеља ће радити, заједно са ситним словима о функцији. Када будете спремни да наставите, кликните на „Повежи се“.

Од вас ће бити затражено да се пријавите са корисничким именом и лозинком које користите за услугу коју желите да повежете. Ако користите двофакторску аутентификацију за ту услугу, мораћете следеће да унесете свој код. Поновите ово за све додатне платформе.

Вратите се на ГОГ Галаки клијент и видећете да се све ваше ПЦ игре могу инсталирати, покренути и играти са овог клијента. Када све ваше библиотеке буду подешене, можда ћете желети да задржите инсталиране све друге клијенте јер неке функције можда неће исправно функционисати ако их деинсталирате.

  Како додати тамне теме у Вуе апликације помоћу ЦСС променљивих

Овај процес траје само неколико минута, под претпоставком да успете да запамтите све своје лозинке. ГОГ је увек био омиљен у заједници због својих пракси против ДРМ-а, а ова функција прилагођена кориснику помаже да се додатно учврсти та репутација.