Како да поправите Адобе софтвер није оригиналан у оперативном систему Виндовс 10

Адобе је прешао на модел претплате. Да бисте користили Пхотосхоп, Иллустратор, Фиреворкс, морате да купите претплату на апликације, претплата ће бити повезана са вашим Адобе налогом и морате се пријавити у апликацију коју желите да користите са својим Адобе налогом. Ако поседујете старију верзију Адобе-ових производа, оних за које сте купили једнократну лиценцу, лиценца је и даље важећа и можете наставити да користите старију верзију Адобе-ових производа ако их поседујете.

Адобе софтвер није оригиналан

Поправите Адобе софтвер није оригиналан

Адобе се ослања на кључеве производа и онлајн налоге да би се уверио да се њихов софтвер користи, али да би проверио и налог и кључ производа, покреће основну услугу за проверу аутентичности. Ова услуга се инсталира када инсталирате Адобе апликацију и од суштинског је значаја да не изгубите приступ апликацијама које сте купили.

Ако стално видите да Адобе софтвер није оригинална порука и легално сте купили кључ производа или сте се претплатили на услугу/апликације, испробајте следеће исправке.

Напомена: ове исправке вам неће дозволити да бесплатно користите Адобе-ове производе и овај пост није водич о томе како да хакујете или закрпите софтвер.

Оригинални кључ производа

Када је Адобе прешао на модел претплате, укинуо је опцију једнократне куповине за своје апликације. Многи корисници који су могли, купили су лиценцу за старију верзију док је још била доступна.

Ако сте купили Адобе кључ производа од треће стране, он неће функционисати. Софтвер ће у већини случајева бити означен као пиратски осим ако продавац никада није користио кључ производа да активира Адобе апликацију на свом систему. Тако углавном функционишу кључеви производа; они су везани за одређени рачунар и не могу се пренети на други.

Онемогућите Адобе оригинални софтвер

Адобе софтвер није оригиналан поруку шаље услуга Адобе Генуине Софтваре. То је основна услуга која проверава да ли је ваш софтвер легално купљен или не. Можете га затворити и порука ће нестати.

Метод 1

Отворите Таск Манагер.
Идите на картицу Процеси.
Кликните десним тастером миша на услугу Адобе Генуине Интегрити и изаберите Опен Филе Лоцатион (ако не видите услугу, проверите да ли је апликација Адобе отворена).
Кликните десним тастером миша на услугу Адобе Генуине Интегрити у Таск Манагер-у и изаберите Заврши задатак.
У фасцикли која се отворила, избришите фасциклу АдобеГЦИЦлиент

Метод 2

Отворите командну линију са администраторским правима.
Покрените ову команду: сц делете АГССервице

Деинсталирајте Адобе услужни програм за покретање

Адобе услужни програм за покретање је једна од многих апликација које се инсталирају када инсталирате Адобе производ. Ако га уклоните, уклонићете Адобе софтвер није оригинална порука.

Отворите командну линију са администраторским правима.
Покрените ову команду: сц делете ААМУпдатер
Затим отворите Планер задатака.
Пронађите задатак под називом АдобеААМУпдатер.
Кликните десним тастером миша на задатак и изаберите Избриши (можда ћете морати да се аутентификујете са администраторским корисником).

Закључак

Услуга и услужни програми које уклоните могу спречити ажурирање Адобе-ових апликација. Они такође могу поново да инсталирају када ажурирате апликације. Вреди напоменути да ажурирање апликација може решити проблем. Алтернативно, деинсталирање и поновно инсталирање Адобе апликација може помоћи.