Како да поправите ВЛЦ грешку Либвлц.длл недостаје у оперативном систему Виндовс 10

ВЛЦ плејер постоји већ дуго, дуго времена. То је изузетно стабилна апликација која наставља да додаје функције, подудара се и надмашује многе плаћене и све стандардне медијске плејере које пронађете за скоро сваки десктоп или мобилни оперативни систем.

Укратко, то је апликација са којом се тешко такмичити. Као врхунац, такође подржава широк спектар формата датотека и има подршку за екстензије и скинове.

Није могуће учитати библиотеку Либвлц.длл

ВЛЦ плејер се ретко бори са задатком, али апликација није отпорна на инфекције, малвер или општа оштећења датотека. Ако се ваш систем недавно срушио, вратили сте систем у претходно стање, инсталирали ажурирање ОС-а или извршили било које друге значајне промене у оперативном систему, то може утицати на ВЛЦ плејер.

Ако видите ВЛЦ грешку Либвлц.длл недостаје грешка у оперативном систему Виндовс 10, апликација је у основи оштећена. Оштећење може бити делимично, тј. можете користити ВЛЦ плејер за репродукцију датотека, али га не можете користити за снимање нечега са ДВД-а, или може бити пуна, тј. не можете уопште да покренете ВЛЦ плејер.

Поправи ВЛЦ грешку Либвлц.длл недостаје у оперативном систему Виндовс 10

Ево како можете да решите проблем.

Деинсталирајте и поново инсталирајте ВЛЦ плејер

Датотека Либвлц.длл није ДЛЛ за регистровање, што значи да је регистровање преко командне линије није опција. Можете преузети ДЛЛ датотеку из извора треће стране, али се не може рећи да ли је датотека сигурна или не. Најсигурније је да ручно деинсталирате ВЛЦ и поново га инсталирате.

  Која је разлика између ЦХКДСК, СФЦ и ДИСМ у Виндовс-у?

Отворите Цонтрол Панел.
Идите на Програми>Деинсталирај програм.
Изаберите ВЛЦ плејер са листе апликација.
Кликните на дугме Деинсталирај на врху.
ВЛЦ плејер ће бити деинсталиран.
Поново покрените систем за добру меру.
Преузмите ВЛЦ плејер са званична веб страница.
Покрените инсталатер и инсталирајте ВЛЦ плејер.
Отворите ВЛЦ плејер и грешка ће бити отклоњена.

Закључак

ВЛЦ плејер је стабилна апликација, али лоше развијени додаци или проблеми са оперативним системом могу да доведу до њеног пада. Ако сте уопштено имали проблема са инсталацијом оперативног система Виндовс 10, ВЛЦ грешка је вероватно само још једна жртва наведених проблема.

Поновна инсталација ВЛЦ плејера ће поправити грешку, али ако не схватите шта је изазвало и/или решите проблем са Виндовс 10, грешка се може поново појавити.

Апликацију можете поново да инсталирате сваки пут, али то ће постати досадно и проблем се неће решити дугорочно сам од себе ако га не поправите.