Како да поправите ВОВ грешку #134 фатално стање

Ако сте љубитељ игара, сигурно бисте наишли на Ворлд оф Варцрафт. Ова игра је једна од најбољих ММО игара за играње улога са милионима играча на свету. Иако је ова игра објављена 2004. године, са огромним успехом влада читавом империјом игара и још увек је популарна. Када је Близзард Ентертаинмент објавила ову игру, била је доступна само за Виндовс оперативне системе. Касније је проширена и сада корисници могу да уживају у овој игрици на многим платформама за игре. Близард често објављује исправке како би поправио и спречио било какве грешке током игре. Ипак, мало корисника се бори са ВОВ грешком #134 фаталним стањем. Овај водич ће вам помоћи да детаљно научите исправку ВОВ грешке #134.

Како да поправите ВОВ грешку #134 фатално стање

Постоји толико много разлога повезаних са ВОВ грешком #134 (0к85100086) на вашем Виндовс 10 рачунару. Ипак, неколико значајних разлога је наведено у наставку:

 • Баттле.нет нема администраторски приступ
 • Оштећени инсталациони фолдер података у игри
 • Недостају дозволе за уређивање
 • Антивирусни програм блокира неколико карактеристика игре или саму игру
 • Заштитни зид Виндовс Дефендер блокира програм
 • Застарели оперативни систем и драјвери за рачунар
 • Оштећени подаци игре

Сада прочитајте и примените доле наведене методе на свом Виндовс 10 рачунару за исправку ВОВ грешке #134 и да бисте спречили исту.

Метод 1: Основно решавање проблема

Корак 1: Поново покрените рачунар

Општи трик за решавање свих привремених грешака повезаних са Ворлд оф Варцрафт је да поново покренете рачунар као што је приказано у наставку.

Корак 2: Осигурајте одговарајућу мрежну повезаност

Нестабилна интернет веза доводи до ВОВ грешке #134 фаталног стања. Можете покренути тест брзине да бисте сазнали који је оптимални ниво брзине мреже потребан за исправну везу. Затим се обратите свом ИСП-у за боље планове.

Корак 3: Затворите Позадинске задатке

Неколико корисника је потврдило да ВОВ грешка #134 фатално стање може да се реши затварањем свих позадинских задатака који се извршавају на вашем рачунару. Да бисте урадили исто, пратите наш водич о томе како да завршите задатак у оперативном систему Виндовс 10 и наставите према упутствима.

Метод 2: Покрените Близзард Баттле.нет као администратор

То је један од најчешћих разлога који изазивају ВОВ грешку #134 фатално стање на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Пошто се одређеним дозволама и функцијама може приступити само ако сте дали администраторска права за игру Ворлд оф Варцрафт, можете то поправити на следећи начин:

  Како да поправите пад ажурирања Апек Легендс 1.84

1. Кликните десним тастером миша на пречицу Ворлд оф Варцрафт на радној површини.

Напомена: Такође можете отићи до директоријума инсталације Ворлд оф Варцрафт-а и кликнути десним тастером миша на њега.

2. Сада изаберите опцију Својства као што је приказано.

3. Затим пређите на картицу Компатибилност и означите поље за потврду Покрени овај програм као администратор.

4. На крају, кликните на Примени > ОК да сачувате промене.

Метод 3: Преименујте кеш, интерфејс и ВТФ фасцикле

Постоји неколико датотека за игре које се налазе у фасциклама као што су Цацхе, Интерфаце и ВТФ које су одговорне за чување основних информација о игри, напретку и подешавањима. Ако су оштећени, суочићете се са ВОВ грешком #134 (0к85100086). Дакле, саветујемо вам да преименујете фасцикле и проверите да ли ради.

1. Притисните тастере Виндовс + Е заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

2. Идите на Ц:Програм Филес (к86)Ворлд оф Варцрафт као што је приказано.

3. Сада пронађите фасциклу Цацхе и кликните десним тастером миша на њу. Затим изаберите опцију Преименуј као што је приказано.

4. Преименујте фасциклу у Цацхеолд.

5. Слично, преименујте фасцикле Интерфаце и ВТФ у Интерфацеолд, односно ВТФолд. За јасноћу погледајте слику испод.

5. Поново покрените игру и проверите да ли имате исправку ВОВ грешке #134 на рачунару са Виндовс 10.

Метод 4: Избришите ВОВ кеш фасциклу

Неколико корисника се суочава са ВОВ грешком #134 фаталним стањем током покретања, а овај проблем би могао бити решен када се фасцикла кеша у потпуности уклони са рачунара. Све привремене датотеке игре ће бити избрисане, а следеће узастопно покретање ће покренути игру без икаквих грешака. Ако вам преименовање фасцикли није успело, следећа упутства могу помоћи.

1. Идите на Ц:Програм Филес (к86)Ворлд оф Варцрафт > Цацхе фолдер као раније.

2. Кликните десним тастером миша на фасциклу Цацхе и изаберите опцију Делете, као што је приказано.

Метод 5: Промените атрибут само за читање

Игра Ворлд оф Варцрафт ће се покренути без икаквих грешака када дате одговарајућа подешавања прилагођених атрибута у УАЦ-у или Контроли корисничког налога. У случају да игра и њене компоненте имају само компоненте само за читање, не можете да мењате или ажурирате Ворлд оф Варцрафт. Резултат је ВОВ грешка #134 фатално стање на вашем рачунару. У том случају промените атрибут само за читање за игру према упутствима у наставку.

1. Покрените Филе Екплорер и идите до Ц:Програм Филес (к86)Ворлд оф Варцрафт

2. Овде кликните десним тастером миша на датотеку за подешавање Вов.еке и кликните на опцију Пропертиес.

3. Пређите на картицу Опште. Поништите избор у пољу за потврду означено само за читање следеће за одељак Атрибути који је истакнут испод.

4. Затим кликните на Примени > У реду да сачувате промене.

Метод 6: Покрените алатку за поправку Близзарда

Ако и даље нисте могли да пронађете исправку ВОВ грешке #134, можда постоје неке шансе да ваш рачунар има оштећене датотеке за игре. Оштећене датотеке могу да попуне ваш рачунар због превише заштићеног антивирусног пакета или због неуспешног ажурирања. На срећу, све ове оштећене датотеке за игре можете аутоматски да решите уз помоћ уграђеног алата Близзард-а.

  Цена и спецификације за нови иПхоне СЕ и иПад Про од 9,7 инча

1. Идите до директоријума датотеке за подешавање Вов.еке и изаберите опцију Покрени као администратор као што је приказано.

2. Ако се од вас затражи прозор Контрола корисничког налога, кликните на Да да бисте наставили.

3. Сада се пребаците на картицу Игре у горњем углу прозора, а затим изаберите Ворлд оф Варцрафт са листе.

4. Затим кликните на Опције, а затим на Сцан & Репаир са падајуће листе.

5. У следећем одзивнику кликните на Почни скенирање и сачекајте док се процес не заврши.

6. На крају, поново покрените игру и проверите да ли можете да поправите ВОВ грешку #134 Фатално стање.

Метод 7: Покрените СФЦ & ДИСМ скенирање

Ако на вашем Виндовс 10 рачунару постоје неке датотеке које недостају или су оштећене, суочићете се са ВОВ грешком #134 фаталним стањем. Ипак, поправљате ове оштећене датотеке коришћењем уграђених услужних програма, односно провере системских датотека и сервисирања и управљања сликама за примену. Прочитајте наш водич о томе како да поправите системске датотеке на Виндовс 10 и пратите кораке према упутствима за поправку оштећених системских датотека.

Метод 8: Избришите привремене датотеке

Неколико корисника је сугерисало да им је брисање простора на диску на рачунару помогло да реше ВОВ грешку #134 (0к85100086). Пратите наш водич Како да избришете привремене датотеке у оперативном систему Виндовс 10 који ће вам помоћи да избришете све непотребне датотеке.

Метод 9: Ажурирајте Виндовс ОС

Такође можете да искорените грешке на рачунару и игрици ажурирањем оперативног система. Примените наш водич Како да преузмете и инсталирате најновије ажурирање за Виндовс 10 и повежите се са сервером за игре без икаквих грешака.

Метод 10: Ажурирајте управљачке програме за графику

Пошто је Ворлд оф Варцрафт графички интензивна игра, ажурирани и компатибилни графички драјвер је од суштинског значаја за ваше искуство играња. Можете тражити најновија издања драјвера са његовог званичног веб-сајта или их можете ажурирати ручно преко Девице Манагер-а. Прочитајте 4 начина за ажурирање графичких драјвера у оперативном систему Виндовс 10 да бисте сазнали више.

Метод 11: Поново инсталирајте графичке драјвере

Ако се и даље суочавате са ВОВ грешком #134 (0к85100086) након ажурирања графичких драјвера, поново инсталирајте драјвере уређаја да бисте решили све проблеме са некомпатибилношћу. Прочитајте наш водич Како деинсталирати и поново инсталирати управљачке програме на Виндовс 10 овде.

Метод 12: Вратите управљачке програме за ГПУ

Понекад тренутна верзија драјвера ГПУ-а може изазвати било какве сукобе приликом покретања игре. И у овом случају, морате да вратите претходне верзије инсталираних драјвера помоћу процеса који се зове враћање драјвера. Можете лако да вратите управљачке програме рачунара у претходно стање пратећи наш водич о томе како да вратите управљачке програме на Виндовс 10.

Метод 13: Дозволите ВОВ или додајте ново правило у заштитни зид Виндовс Дефендер

Такође ћете се суочити са ВОВ грешком #134 фаталним стањем због превише заштитног антивирусног пакета на вашем Виндовс 10 рачунару. Спречава везу између покретача игара и сервера. Слично, уграђени заштитни зид Виндовс заштитника такође може изазвати сукобе. Дакле, можете покушати да га решите користећи било коју од следећих опција:

  Како поправити старосно ограничење Тиндер-а

Опција И: Бела листа Ворлд оф Варцрафт

Да бисте омогућили Ворлд оф Варцрафт у свом Виндовс Дефендер заштитном зиду, пратите наш водич о дозволи или блокирању апликација кроз Виндовс заштитни зид.

Опција ИИ: Креирајте ново правило у заштитном зиду

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Виндовс Дефендер заштитни зид са напредном безбедношћу. Затим кликните на Отвори.

2. У левом окну кликните на Инбоунд Рулес као што је приказано.

3. Затим, у десном окну, кликните на Ново правило… као што је приказано.

4. Изаберите опцију Програм под Који тип правила желите да креирате? мени и кликните на Нект > као што је приказано.

5. Затим кликните на дугме Бровсе… које одговара путањи овог програма: као што је приказано.

6. Идите на Ц:Програм Филес (к86)Ворлд оф Варцрафт путању и двапут кликните на ВОВ датотеку за подешавање. Затим кликните на дугме Отвори.

7. Кликните на Нект > у прозору чаробњака за нова улазна правила.

8. Сада означите опцију под називом Дозволи везу и кликните на Нект > као што је приказано.

9. Уверите се да сте означили следеће оквире и кликните на Нект > као што је приказано.

10. На крају, додајте назив, нпр. ВОВ, свом новом правилу и кликните на Заврши.

Метод 14: Поново инсталирајте Ворлд оф Варцрафт

Погрешно конфигурисане датотеке у Ворлд оф Варцрафт-у ће довести до ВОВ грешке #134. Дакле, у овом случају, немате другу опцију осим да поново инсталирате игру на следећи начин:

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Аппс & феатурес. Затим кликните на Отвори.

2. Потражите Ворлд оф Варцрафт на листи и кликните на њу. Затим изаберите опцију Деинсталирај.

3. Ако се од вас затражи, поново кликните на Деинсталирај.

4. Када је игра потпуно деинсталирана са рачунара, притисните и држите Виндовс + Е тастере заједно да бисте отворили Филе Екплорер.

5. Сада идите до следећих путања једну по једну и избришите све фасцикле повезане са ВОВ.

 • Ц:ВиндовсТемп
 • Ц:Програм Филесгаметитле
 • Ц:Програм Филес (к86)наслов игре
 • Ц:Програм ФилесЦоммон ФилесБлиззард Ентертаинмент
 • Ц:УсерсПублицГамесгаметитле
 • Ц:УсерсПублицПублиц ДоцументсБлиззард Ентертаинментгаметитле

6. Двапут кликните на Корпу за отпатке са радне површине и трајно избришите све датотеке/фасцикле одавде.

7. Затим посетите званичну веб локацију компаније Близзард да бисте преузели Ворлд оф Варцрафт за Виндовс ПЦ.

8. Идите на Моја преузимања у Филе Екплорер-у и двапут кликните на датотеку за подешавање да бисте покренули апликацију.

9. Пратите упутства на екрану да бисте инсталирали игру на свој Виндовс 10 ПЦ и наставили да играте!

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите ВОВ грешку #134 фатално стање на свом уређају. Јавите нам који метод вам је најбољи. Испустите упите или предлоге у одељку за коментаре испод.