Како да поправите грешку при пријављивању у Леагуе оф Легендс (ЛоЛ није успео да се пријави неважећу сесију)

Леагуе оф Легендс је онлајн игра и њена база играча је огромна. Игра се у основи игра у онлајн арени. Игра се може играти са десктопа и са иПхоне или Андроид телефона.

Поправите неочекивану грешку у сесији пријављивања у Леагуе оф Легендс

Да бисте играли Леагуе оф Легендс, морате се пријавити на свој налог. Налог се може креирати помоћу е-поште, вашег Гоогле налога или Аппле налога. Обично, играчи остају пријављени у игри осим ако се не одјаве, међутим, ако покушавате да играте Леагуе оф Легендс и добијете грешку Неочекивана сесија при пријављивању, покушајте исправке у наставку.

Присилно се одјавите и поново пријавите

Ако и даље добијате грешку у сесији Неочекивана пријава када отворите Леагуе оф Легендс, покушајте да се одјавите и поново пријавите.

Отворена Леагуе оф Легендс.
Кликните на дугме за затварање пре него што се појави грешка.
У одзивнику Изађи сада кликните на Одјави се.
Затворите игру и отворите је поново.
Пријавите се.

Затворите све процесе Леагуе оф Легендс

Једноставна одјава јул повремено није довољно да поправи грешку неочекиване сесије пријаве. Ако га и даље видите, одјавите се и затворите све процесе Леагуе оф Легендс.

Отворена Леагуе оф Легендс.
Кликните на дугме за затварање пре него што се појави грешка.
Кликните на Одјави се у одзивнику Изађи сада.
Кликните десним тастером миша на траку задатака и изаберите Таск Манагер из контекстног менија.
Идите на картицу Процеси.
Потражите Леагуе оф Легендс.
Изаберите процес и кликните на дугме Заврши одмах на дну.
Поновите за све процесе Леагуе оф Легендс.

Онемогућите ВПН

Ако користите ВПН за играње Леагуе оф Легендс, покушајте да га искључите. Игра није географски ограничена тако да вам није потребан ВПН да бисте је играли. Могуће је да сам ВПН има проблема који заузврат изазивају грешку у сесији Неочекивана пријава. Покушајте да се повежете без ВПН-а.

Закључак

Леагуе оф Легендс има хиљаде играча на мрежи у било ком тренутку. Није ново у раду са великим бројем играча и његови сервери су више него способни да се носе са њима. Грешка у сесији неочекиване пријаве има више везе са игром која се покреће на вашој радној површини него са онлајн серверима игре. Конкретно, нешто што је локално ускладиштено је или оштећено или је истекло (слично као колачић) и игра не може да га освежи. Једноставна присилна одјава је кључ за решавање проблема у већини случајева.