Како да поправите грешку у аутентификацији АТ&Т У-версе гатеваи-а

Ваша интернет веза долази до вас преко ИСП-а. ИСП обично остаје у позадини; све што знате је да ваши уређаји могу да се повежу на рутер и да је све у реду. Ако имате проблема при повезивању са одређеном веб локацијом, проблеми често леже у вашим интернет поставкама или конфигурацији рутера. Обично је лако решити.

грешка у аутентификацији мрежног пролаза

Поправите грешку у аутентификацији мрежног пролаза АТ&Т У-версе

АТ&Т је један од највећих ИСП-а у Америци. Пружа и брзи интернет и кабловске везе велике брзине, поред других услуга и производа. Обично се можете ослонити на непрекидну услугу компаније. Ово важи и за интернет и за кабловску услугу.

Од многих услуга и производа које АТ&Т нуди, У-Версе ТВ услуга. То је ТВ који се испоручује преко мрежне везе велике брзине и као и свака друга мрежна веза, може наићи на проблеме. Ако видите поруку о грешци у аутентификацији мрежног пролаза на вашем У-Версе ТВ уређају, покушајте да исправите доленаведена решења.

1. Проверите статус услуге АТ&Т

Пре него што покушате било шта да поправите грешку грешке при аутентификацији мрежног пролаза, проверите да ли је на вашој страни или да ли АТ&Т доживљава прекид услуге. То се дешава и компанија то треба да поправи.

Да бисте проверили статус услуге, посетите страница са статусом услуге компаније. Алтернативно, можете добити сву линију подршке и они ће вам рећи да ли постоји проблем који је у току.

Ако дође до прекида услуге, на АТ&Т-у је да га реши.

2. Модем циклуса напајања

Покушајте поново да покренете модем, односно ваш рутер.

Пронађите дугме за напајање на рутеру.
Притисните и држите дугме 15 секунди.
Отпустите дугме.
Искључите модем из зидне утичнице.
Сачекајте још 15 секунди.
Повежите утикач за напајање са модемом.
Притисните дугме за напајање да бисте га укључили.
Сачекајте да се светла стабилизују.

3. Проверите да ли је кабл лабав

Ако кабл није безбедно повезан са рутером, можда ћете видети грешку грешке при аутентификацији мрежног пролаза. Пронађите рутер и уверите се да је све безбедно повезано. Покушајте да га искључите и поново спојите. Поред тога, уверите се да је све повезано на исправан порт/утичницу.

4. Ресетујте рутер

Покушајте да ресетујете рутер. Грешка грешке при аутентификацији мрежног пролаза указује на проблем са мрежним конфигурацијама и ако улазите на ТВ, као и на друге уређаје, потребно је ресетовати мрежна подешавања у рутеру.

Пронађите дугме за ресетовање на рутеру (ово се разликује од дугмета за напајање).
Притисните и држите дугме за ресетовање.
Када лампице на рутеру почну да трепћу, отпустите дугме.
Сачекајте да се светла стабилизују.
Грешка аутентификације мрежног пролаза би требало да нестане.

Закључак

Грешка грешке при аутентификацији мрежног пролаза на рачунару може имати везе са разним стварима; претраживач, мрежна подешавања рачунара, ваша ДНС подешавања или веб локацију којој покушавате да приступите. Међутим, ако видите грешку грешке при аутентификацији мрежног пролаза на свим вашим уређајима, ваш рутер или веза су можда у грешци. Ако нисте упознати са ресетовањем рутера, можете контактирати АТ&Т за помоћ.