Како да поправите грешку цом.аппле.мобилепхоне 1035

Грешка 1035 цом.аппле.мобилепхоне је јединствена грешка иПхоне-а. Не појављује се на десктоп систему када покушате да синхронизујете или направите резервну копију свог иПхоне-а. Уместо тога, ова грешка се појављује на самом иПхоне-у. Чини се да је грешка у иОС-у, али је заправо проблем са вашом говорном поштом.

цом.аппле.мобилепхоне грешка 1035

Поправи грешку цом.аппле.мобилепхоне 1035

Грешка цом.аппле.мобилепхоне 1035 појављује се у једном од два случаја; ваша говорна пошта није подешена или је ваша говорна пошта ресетована. Ако је дошло до промене у подешавањима мреже која утиче на говорну пошту или сте прешли на другу мрежу. У већини случајева, мораћете поново да подесите говорну пошту. Ево неколико ствари које можете испробати поред подешавања говорне поште да бисте решили проблем.

1. Укључите режим рада у авиону

Ваш уређај можда има проблема са повезивањем. Први и најједноставнији начин да ово поправите је да укључите режим рада у авиону.

Превуците надоле из горњег десног угла да бисте отворили Контролни центар.
Додирните прекидач за режим рада у авиону да бисте укључили режим рада у авиону.
Сачекајте 1-2 минута.
Додирните прекидач за режим рада у авиону да бисте искључили режим рада у авиону.

2. Пребаците се на мобилне податке

Ако сте повезани на ВиФи мрежу, покушајте да пређете на мобилне податке да бисте видели да ли је проблем нестао. Ако јесте, ваша ВиФи мрежа узрокује проблеме при повезивању са говорном поштом.

Отворите апликацију Подешавања на свом иПхоне-у.
Додирните ВиФи и искључите прекидач.
Додирните Мобилни подаци.
Укључите прекидач за мобилне податке.

3. Подесите говорну пошту

Ако ништа друго не успе, подесите говорну пошту. Добра је идеја да се уверите да ваша мрежа има говорну пошту, да је подржана на иПхоне-у и да ваш план претплате укључује говорну пошту.

Укључите ВиФи на свом иПхоне-у.
Отворите апликацију Телефон.
Притисните и држите дугме 1.
Подешавање говорне поште ће почети (проћи ће као позив).
Пратите упутства да бисте га поставили.

4. Ресетујте мрежна подешавања

Грешка цом.аппле.мобилепхоне 1035 може једноставно бити проблем са вашим мрежним поставкама. Мрежна подешавања се могу ресетовати и то ће решити све проблеме са њом. Ресетовање мрежних подешавања ће уклонити све сачуване мреже на које сте икада били повезани, али не постоји ризик од губитка података.

Отворите апликацију Подешавања на свом иПхоне-у.
Иди код генерала.
Померите се надоле и додирните Трансфер или Ресет иПхоне.
Додирните Ресетуј.
У менију изаберите Ресетуј мрежна подешавања.
Ваш иПхоне ће се поново покренути.

Закључак

Познато је да се проблеми са говорном поштом јављају на одређеним мрежама; АТ&Т је једна од тих мрежа, али у већини случајева постављање говорне поште ће решити проблем. Ако не желите да користите говорну пошту, замолите свог оператера да је онемогући.