Како да поправите да динамичко закључавање не ради након ажурирања оперативног система Виндовс 10 у априлу

Динамичко закључавање је функција у оперативном систему Виндовс 10 која може аутоматски да закључа ваш систем ако открије да упарени и повезани Блуетоотх уређај више није у домету. Намењен је за рад са телефонима, али открићете да можете да натерате и друге уређаје као што је Ми Банд 2 да раде са њим ако имате праву апликацију за упаривање. Што је још важније, може се користити и за откључавање вашег система. Прилично је корисно, али нажалост ваше динамичко закључавање је можда престало да ради након ажурирања за Виндовс 10 Април. Ево како да поправите да динамичко закључавање не ради.

Исправите да динамичко закључавање не ради

Ако динамичко закључавање не ради, приметићете то када ваш систем не успе да се закључа. Ако користите повезани уређај, ваш закључани екран ће показати да уређај није могуће пронаћи. Виндовс 10 ће покушати да га пронађе, али ако не успе, добићете упозорење да динамичко закључавање не ради.

Постоје два начина да се ово реши; лакши и тежи начин.

Једноставан начин подразумева отварање апликације Подешавања. Идите у групу подешавања налога и изаберите картицу Опције пријаве. Померите се надоле до одељка Динамичко закључавање и кликните на дугме Скенирај уређај. У идеалном случају, Виндовс 10 би требало да буде у могућности да пронађе ваш уређај и реши проблем. Уверите се да је ваш уређај у домету и укључен, као и да је Блуетоотх омогућен. Такође, уверите се да се ваш уређај појављује под упареним и повезаним уређајима у оквиру Блуетоотх подешавања.

  Како спојити све Фирефок Виндовс Виндовс у један

Ако ово не успе, а велике су шансе да неће, мораћете да идете на теже решење.

Ако користите апликацију да повежете свој уређај и Динамиц лоцк, отворите апликацију и уклоните/искључите уређај из апликације. Затим отворите апликацију Подешавања и идите на Уређаји. Изаберите Блуетоотх и изаберите уређај који користите са динамичким закључавањем. Уклоните уређај. Искључите Блуетоотх, а затим га поново укључите. Поново упарите уређај, а затим га повежите. Ако је то све што треба да урадите да би Динамиц лоцк радио, ово би требало да уради трик.

Ако користите апликацију за повезивање уређаја са Виндовс 10, отворите је и поново повежите уређај. То би требало да поправи да динамичко закључавање не ради. У суштини, морате да извучете утикач на свом уређају, односно да га потпуно искључите, а затим поново прикључите. Ово решава проблем, али Виндовс 10 и даље може да вам приказује обавештење да динамичко закључавање не ради. Тога се за сада нема отарасити.