Како да поправите ИоуТубе ТВ породично дељење не ради

ИоуТубе има премијум/плаћену верзију под називом ИоуТубе ТВ. На њему можете гледати филмове и бирати садржај/емисије са ИоуТубе канала. Доступан је само у одабраним земљама и кошта 65 долара што није јефтино. Пошто је ИоуТубе ТВ тако скуп, постоји Фамили Схаринг које омогућава корисницима да деле једну претплату са породичним бројевима.

ИоуТубе ТВ

ИоуТубе ТВ породично дељење не функционише

ИоуТубе ТВ претплата има породично дељење које омогућава корисницима да деле претплату са шест чланова породице. Мора бити подешен од стране налога који је коришћен за куповину претплате.

Подесите породично дељење на ИоуТубе ТВ-у

Можете да подесите породично дељење ИоуТубе ТВ-а са радне површине. Уверите се да сте већ купили претплату.

Посетите ИоуТубе и пријавите се на свој налог.
Кликните на икону свог профила на врху и изаберите Подешавања из менија.
Изаберите Породично дељење.
Кликните на Настави, а затим поново кликните на Настави.
Изаберите пријатеље или чланове породице које желите да додате и кликните на Пошаљи.
Породица/пријатељи ће добити позивницу коју морају прихватити и придружити се вашој породици.

Ако сте подесили породично дељење на ИоуТубе ТВ-у, али чланови ваше породице не могу да користе претплату, испробајте исправке у наставку. Имате проблема да натерате ИоуТубе ТВ да ради? Испробајте ове исправке.

Напустите друге породичне групе

Када налог прихвати позив у ИоуТубе групу за породично дељење, он се у суштини додаје у групу за породицу. Обично корисник не може бити део више од једне групе за породицу. Ако сте се придружили другим породичним групама, мораћете да се уклоните из њих.

  Шта је ВПА3 ВиФи безбедносни стандард?

Посетите ову линијук у вашем претраживачу.
Пријавите се са својим Гоогле налогом.
Кликните на дугме за хамбургер у горњем левом углу и изаберите Управљање породицом.
Изаберите Напусти групу за породицу.
Потврдите да желите да одете.

Проверите захтеве налога

Да бисте били додани у групу за породицу, ваш налог мора да испуњава одређене услове. Ако није, нећете моћи да прихватите позивницу која вам је послата. Уверите се да подешавања вашег Гоогле налога кажу да јесте;

13 година или више.
Имајте исту поштанску адресу као и власник налога (иста држава, град, град, итд.).
Није део других породичних група.

Проверите локацију/ВПН

Многи корисници покушавају да користе ВПН за ИоуТубе ТВ и то функционише. Уз то, ВПН може пропасти у било ком тренутку или се може блокирати. Ако нисте у исправном/подржаном региону, нећете моћи да гледате ИоуТубе ТВ преко породичне групе.

Ако користите ВПН, покушајте да пређете на други. Ако други ВПН ради, то значи да је онај који сте првобитно користили блокиран.

Закључак

ИоуТубе ТВ је далеко један од скупљих сервиса за стриминг и нема шта да покаже за њега. Бесплатни филмови једва да вреде месечну цену. У поређењу са овим, можете добити и Хулу и Диснеи+ за мање.