Како да преузмете Бингове дневне фотографије као позадину на Виндовс 10

Мицрософт сада нуди званичан начин да поставите Бинг-ове прелепе фотографије почетне странице као позадину радне површине. Сваког дана, алатка ће аутоматски преузети нову слику високе резолуције са Бинг-а и поставити је као позадину радне површине.

Да бисте сваки дан добијали позадине са почетне странице Бинг-а, мораћете да преузмете званична апликација Бинг Валлпапер са Мицрософт-ове веб локације.

Покрените преузету апликацију да бисте је инсталирали и обавезно поништите избор „Постави Бинг као моју почетну страницу“ и „Постави Бинг као мог подразумеваног добављача претраге“ ако не желите да поставите Бинг као нову почетну страницу и подразумевани претраживач у Цхроме-у, Фирефок и Едге.

Апликација Бинг Валлпапер ће се сама инсталирати и аутоматски преузети и поставити нову позадину радне површине за вас. Видећете сваку слику која се данас појави на почетној страници Бинг-а.

Апликација ће се покренути када покренете рачунар и аутоматски преузимати и постављати нову слику позадине за радну површину сваки дан.

Да бисте променили позадину, пронађите икону Бинг у пољу за обавештења (системска трака), кликните на њу и користите опције „Промени позадину“. Можете брзо да се крећете кроз неколико доступних позадина.

Такође можете да кликнете на ову икону да бисте видели објашњење шта је фотографија—на пример, она ће вам рећи о којој врсти животиње је реч или где је пејзаж фотографисан.

Људи су годинама користили различите алате независних произвођача да би поставили Бинг слике као позадине за радну површину — чак и на Линук-у! Сада, коначно, постоји званична, подржана алатка која је лака за коришћење која то ради уместо вас у оперативном систему Виндовс 10.

  Како онемогућити течни дизајн у Виндовс 10 апликацијама

Ако вам се свиђа алатка за позадину Бинг, такође можете да добијате нове слике на закључаном екрану сваког дана тако што ћете укључити укључену функцију Виндовс 10 Спотлигхт. Препоручили смо да онемогућите Спотлигхт да бисте се решили реклама у прошлости, али Мицрософт већ дуже време није користио Виндовс Спотлигхт за гурање реклама.