Како да промените позадину свог Скипе видео позива

Скипе сада нуди прилагођене позадине. Уместо да свима покажете своју канцеларију, можете да изаберете било коју позадину коју желите. Скипе ће аутоматски открити и заменити позадину иза вас сликом док ћаскате, баш као што Зоом може.

Како да прилагодите или замутите позадину током Скипе позива

Прво, уверите се да имате најновију верзију Скипе десктоп клијента преузети и инсталирани на ваш Виндовс ПЦ или Мац. Немојте користити верзију Виндовс 10 Сторе, која из неког разлога нема ову функцију. Неке старије верзије Скипе-а подржавају замућење позадине, али не и прилагођене позадине.

Да бисте замаглили позадину током Скипе видео сесије, пређите мишем преко дугмета „Искључи видео“. Кликните на „Изабери ефекат позадине“.

Изаберите опцију „Блур“ и позадина позива на ком сте аутоматски ће бити замућена.

Изаберите опцију „Додај слику“ и можете да изаберете било коју датотеку слике која се налази на вашем локалном чврстом диску. Ваша позадина ће се аутоматски ажурирати за позив који тренутно водите. Да бисте избрисали позадину коју сте отпремили, кликните на мали бели Кс у горњем десном углу те слике.

Како да прилагодите или замутите позадину за све Скипе видео позиве

Можете да подесите подразумевани ефекат позадине за све своје Скипе видео позиве. Почните тако што ћете кликнути на слику профила у прозору Скипе-а и изабрати „Подешавања“.

Изаберите картицу „Аудио и видео“. Из овог менија можете да изаберете „Блур“ да бисте замаглили све позиве или да кликнете на „Додај слику“ да бисте креирали прилагођену позадину из датотеке слике на вашем локалном чврстом диску. Такође можете да изаберете постојећу прилагођену позадину коју сте већ отпремили.

  Како да поправите „грешку 429 превише захтева“ за неколико минута

Било да је глупо или озбиљно, са породицом или колегама, додавање прилагођене позадине или потпуно замагљивање може учинити Скипе видео позиве угоднијим и ефикаснијим.